- Til minne om Magnus og Ingebrigt-
Dette bildet er til minne om 2 unge guttar som omkom på vegen i to ulike bilulykker i løpet av eit døgn denne helga på Jæren.
Begge gutane var frå Lye. Mine tankar går til familie,slekt og vener.
Fred over minnet dykkar.
Den eine guten var kameraten til sonen min,så saknet er stort.
Bildet inngår i albumet - Tulipanar - -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_382363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

En ulykke på riksvei 44 lørdag kl.21.30. Og i går kveld, på veien mellom Bryne og Ålgård, nedenfor Lyefeltet.
To gutter, begge 19 år, brått revet bort. Det skjærer i mitt hjerte, og mine tanker går til de pårørende.
Hvor uendelig vondt det må være for etterlatte. Lyefjell er et ganske stort byggefelt 2-3 km. fra Bryne sentrum. Hvor nesten alle kjenner alle.

En bydel i sorg, etter å ha mistet to gutter på under et døgn.
Dette er forferdelig vanskelig å forstå.

Et minneligt og fredfullt bilde, Tone.

mvh arild

Øyvind S.

Synes du har fått frem det fredfylte i bildet,mye symbolikk i som passer veldig godt til historien du skriver.. stærkt å høre om at unge mennesker blir borte på denne måten..ekstra vanskelig blir det jo for de som sitter igjen.. sender noen tanker til de.
Øyvind
Avsluttet .

Det var et fint bilde av blomsterknoppen. Den er klar til å folde seg ut i all sin prakt. Fin symbolbruk og en fin måte å dele sorgen på. Jeg føler med alle som er berørt av ulykkene.
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Eg støtter meg 100% til Arild sin velskrevne kommentar her.
Det er en ufattelig tragedie og eg sender noen tanker til de pårørende.
Bildet ditt passer godt til denne triste hendelsen.

Mvh Inger Anne
Ronny A.
+1
Hei Tone.
Ei tragisk historie du forteller om her. Dessverre er det så alt for mange som dør i trafikken, hvert år.
Et godt bilde som passer til en slik hendelse, blomsterknoppen som symboliserer guttene som aldri fikk sjansen til å blomstre ut.
Må være grusomt å være foreldre i slike tragiske ulykker.
mvh Ronny
Roy Arne K.

Hei
Henger meg på Arild sin beskrivelse jeg også.

Når det gjelder bildet så synes jeg det passer meget godt til den beskrivelsen din under bildet.

Mvh. rak
Tove H.
+1
Fint komponert med hovedmotiv og bimotiv. Vart og vakkert med duse, fine toner. Det røde minner om alvoret. To knopper som er så skjøre - med livet foran seg. To liv som brått kan ta slutt. Et vakkert minne du har laget, Tone!
Hilsen Tove
Aina s.
+1
Dette ble virkelig flott, og symbolikken passer godt til det du ønsker å formidle. Knopper, klare til å blomstre. Et mørkt fargevalg. Det røde gjør seg veldig godt, både symbolsk og bildemessig. Liker spesielt godt at den ene blomsten er mer diffus i bakgrunnen. Jeg tenker ikke på dette som to separate blomster, men tenker på det som den samme blomsten, avbildet i to ulike verdener. På den andre siden er den diffus, og vi kan bare såvidt skimte konturene. Den siden hvor blomsten er tydeligst, kommer an på hvilken side man selv befinner seg. Det er nå slik jeg liker å tenke på det. Enig med Tove, et vakkert minne.

Mvh Aina
Tone A.

Takk for tilbakemeldingar på eit bilde som det er vanskeleg å kommentera, pga alvoret som ligg bak.
Ikkje lett å leggja ut bildet heller,men med to tragiske dødsfall to kveldar på rad på ein liten stad som Lye, så er me alle merka av sorga.
Spesielt ungdommane her er prega av sorga pga at begge ungdommane var i same vennegjengen.
Det var minnesamling lørdagskvelden for Magnus på forsamlingshuset på Lyefjell,seinare på kvelden omkom Ingebrigt på veg til Bryne då han fekk skrens i ein sving på glatt føre.Ingebrigt hadde då vore på minnemøtet tidlegare på kvelden. Forsamlingshuset vart opna igjen og ungdommane var der til langt på natt.
Time kommune har oppretta kriseteam og held minnemøter for ulike grupper, ungdommane treng all den hjelpa dei kan få med 2 vener som brått vart rivne bort.
Familiane deira har blitt ramma av ufattelege tragediar,når deira søner så brått blir revne bort frå livet.Må dei få all styrke til å klara tida som kjem og god hjelp.
"Som dine dager er,
skal din styrke være". 5.mos 33,25

Tone A.

Når det gjeld bildet så har mange skildra symbolikken her. Det er dystre tonar og med den eine bakerst som forsvinn i den mørke bakgrunnen, men likevel har den litt lys på seg.
Den fremste har såvidt fått ein flik av kronbladet,ennå er dei så unge. Det mest som to triste auge på den fremste.
Tove og Aina har tolka bildet godt. Spesielt Aina med tanke på at blomane er i to ulike verdener. Noko som var tanken min med den første ungdommen på 19år som døde fredagskvelden og den andre ungdommen på 18år som døde lørdagskvelden.
Sjølv kjente eg ikkje desse ungdommane men med 2 ungdommar i huset sjølv, så har dei så mykje å fortelja. Ingebrigt var sonen min sin kamerat,så sorga sit djupt.
Anne-Lise S.

:`-/ Enkelte ganger blir ord altfor fattige, og et fotografi som dette kan fortelle det indre som føles gjennom symbolikken i farger, lys, dybde og sarthet....

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.

Hei Tone!
Hadde ikke fått med meg dette bildet og de meget tragiske trafikkulykkene da jeg før i dag la inn kommentar på kirkegårdsbildet ditt.
Forferdelig og uvirkelig der ord blir fattige.
Føler med dere alle der i lokalsamfunnet.
Et meget vakkert, vart og symbolskt tulipanbilde du presenterer.
Hilsen Hans-Jørgen.
Inger Nævdal S.

Dette var et verdig bilde du har fått frem her, et fint symbol over det triste som har skjedd.En klar fin knopp som duses ut i den mørke bakgrunnen.Et veldig fint minne.
Mvh
Inger.
Eli B.

Hei Tone, jeg hadde heller ikke fått med meg dette da jeg la inn kommentar på kirkegårdsbildet ditt. Barna er det kjæreste man har, så slike ufattelige tragedier er alltid vonde. Føler med deg, og alle de som sto disse guttene nær.
Flott og symbolsk tulipanbilde.

mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu