Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Harald G.
Dette er det vakraste geitebildet eg har sett!
Kva har du gjort for å få fram den maleriske effekten?
Fred S.
hvis Odd Nerdrum hadde malt geiter, ville vel bildene hans ikke være så ulike bildet ditt...
Fascinerende bilde, spennende nøktern fargebruk, svært severdig.
Har du ryddet mye i bildet, eller var f.eks. den åpne "sirkelen" tom i utgangspunktet ?
Ellers har du gitt geitene mye rom på alle sider, selv kunne jeg ha tenkt meg å stramme inn både nede og i høyre (høyre slik jeg ser det på skjermen) kant.

vh fred
Tor Erik P.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Jeg har benyttet GIMP (gratis PS på nettet). Lager et ganske lyst lag og et veldig mørkt. Benytter en maske på det mørkeste og "maler" i denne med forskjellig gjennomskinnelighet (tror ikke det er helt slik Nerdrum gjør det :-)). Jeg har ryddet en del ute i kantene, men ikke blant de geitene du ser i bildet, de sto slik i utgangspunktet (Kunne tenkt meg at geita som gjemmer hodet hadde gått litt mer ut i midten, men disse dyra er ikke lett å styre). Kutt til høyre ser jeg som en mulighet til forbedring.
Rita H.
Fantastisk bilde med en eventyrlig effekt. Trodde det var satt sammen av flere bilder til du kom med forklaringen. Geitene har forskjellige interesseområder de er opptatt av, de spriker med hvor de kikker, og noen spiser. Nå kjenner ikke jeg lynne til geiter så det kan være naturlig oppførsel. Og så det tomme området i midten, her kan en lure på hvorfor?
Mvh Rita
Knut Georg F.
Flott motiv (og god mat), meget bra bildebehandling.
Mvh Knut
Thorbjørn R.
Ja, det var noe drømmeaktig over dette. Meget bra.

Mvh Thorbjørn
Lisbeth S.
utrolig flott skue. Malerisk preg over det hele og et veldig flott lys, artig å studere hver geit som lager fint liv med forskjellige positurer i forhold til at alle kunne gått i en rettning. Et serverdig bilde du skal være fornøyd med. Jeg liker det veldig godt.
Mvh Lisbeth
tove j.
Så plutselig dette bildet og falt pladask. Enig med alle over, så da er det ikke mere å tilføye for min del. Bare måtte si at jeg likte dette. Vennligst Tove J.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu