Morfar
Her er mitt første bilde på fotodotno. Jeg er litt spent på kritikken. Ikke så rart, for her er jo det så mange flinke fotografer. Jeg har akkurat begynt med fotografering og er så definitivt amatørfotograf.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Det är inget som du behöver be om ursäkt för,detta är ju veldigt bra,bland dom bättre portrett som jag har sett..välexponerad,enkelt och direkt från vardagen..bra jobbat..
Anders F.

Fina bilder på din morfar. Det passar ju bra tillsammans i en bildserie. Först jobba sig trött med motorn och sen läsa sig till sömns. Det hade varit kul om tidningen istället hade varit en motortidning ;-)
Åshild F.

Tusen takk for tilbakemeldingene... Jeg jobbet ganske mye med denne bildeserien og er selv veldig fornøyd. Likevel er det greit å få andres meninger, slik at jeg kan forbedre meg.

Håper på flere kommentarer!
Carsten A.

Ikke mye å tilføye til andres kommentarer. Du skriver at du har brukt blitz. Det har du greid å skjule med omtenksomhet.

Bare ganske lite pirk: Panne og hår er litt utbrent - det kan bero på fremstillingsmåten - film eller digitalt?
MVH CA
Rolf J.

Dette er bra, men det hadde vært greit å vite litt om utstyret du bruker.
Åshild F.

Bruker Canon EOS 500 N og til dette bildet brukte jeg Kodak 400 film. (synest at meningen med bildet kommer mer frem når det er litt ''kornete''/gammelt.

Takker for tilbakemeldingene!

Mener dere at fjeset er for lyst?
Rune M.

Dette var et veldig bra portrett Åshild! Synes ikke fjeset er for lyst, det er detaljer i pannen, og lyset fra vinduet var vel også ganske sterkt siden blitzen er så svak.
Thorfinn B.

uenig i at utsyret er interessant, men bildet er jeg enig i er interessant....
Jan Rune B.

Fint og naturlig situasjons portrett, bedre enn oppstilte portrett.
JRB ::)
Henning P.

Mulig pute dekker fjeset litt mye. Og enig at det er litt for lyst i håret. Det var bare en teknisk detalje, veldig fint bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu