2+1+2
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikkor AF-S 300 f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Hei Monika
Ikke helt deg dette. Men, jeg tror det kan være et pent bilde i et litt større format i ramme og glass. Her på dotten blir det litt lite, men jeg klarer å se at bilde er bra skarpt på de to fremste.
Fint utsnitt, og fin synkronsvømming. Dressert??
:)
Ja, det er fint og som jeg sier, bildet vil sikkert gi veldig mye mer ved å blåse det opp i størrelse A4 eller litt større.
Et godt bilde, men tror ikke vi her på skjermen får det gode helhetsinntrykket.
mvh arild
Håvard F.

Fint bilde og kreativ tittel. Morsomt Monika. Dette minner meg om barneskolen.
Liker bildet :)
mvh
Håvard
Roy Arne K.

Hei
Dette hadde kanskje vært bra i kjempestort format, men jeg synes det er litt mye både over og under her.
Eksponeringen er jeg også i tvil om - synes kanskje de hvite fuglene virker litt utbrent - eller??? Den bakerste mangler en del tegning i fjærdrakten synes jeg.

Ha en god kveld

Mvh. rak

Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelige ord..
Har sittet med dette bilde..slettet og tatt fram igjen..Er glad for ærlige innspill..er nok ikke uenig i hva dere mener om et større bilde...
mvh monika
Avsluttet .

Da går vi videre i prosessen:) Uenig med Roy A. Formatet må være slik, store gode lyse flater gir motivet den oppmerksomhet det trenger. Med f/4 på 300mm i denne vinkelen klarer du vel ikke å få skarpe alle fuglene?
mvh arild
Monika Frisvold V.

Hei Arild

Du tolker bilde slik jeg selv ser det..med det lyse og skarpheten mener jeg er grei i denne kompen. klart det er mulig å få bedre skarphet, men da må lyse bli uendelig mye bedre...
tenk om alle her inne hadde 40 tm.... :)
mvh monika
Arnold H.

5. hjul på vogna?
Enig med deg og Arild om utsnitt og kompsisjon, men hadde du ikkje litt vanskelig lys då du tok det - motlys ser det ut som? Det kunne vore artig og sett det i stort.

mvh
Arnold
John H.

Hei Monika
Fint vårbilde dette. Fred og fordragelighet blant fuglene enda, men snart er rivaliseringen i gang. Helt greit miljøbilde, men ikke mer.
John
Arvid B.

Tja, synes jo dette ble et annerledes og sånn sett spennende bilde. Kompen synes jeg er utmerket, enig med Arild i at de lyse områdene får fram hovedmotivet ekstra godt. Du har sikkert prøvd deg fram i s/hv også, men det kan hende at de trenger de få fargene du har i fuglene her for å få det fokuset du trenger. Ser av strømlinjene i vannet at det er flere ærfugl foran denne flokken.
Et greit motiv, Monika, men jeg faller vel ikke av stolen av begeistring av dette! Men jeg synes det er veldig bra at du legger ut slike motiv og får respons på dem - DET er mer enn jeg gjør...

Ha ei flott fotohelg!

mvh

Arvid B
Vegard L.

Blir nok kamp om damene her ja. Praktfulle fugler dette. Litt vanskelig lys, men artig å se bildet ditt uansett. God helg til deg.
Vegard
Avsluttet .

Hei Monika.
Mange ganger ser jeg bildene jeg har kommentert omat og omat.
Jeg ser på bilde nå igjen, og det gir meg noe, en opplevelse. Hvorfor, vet jeg ikke. Men, det modner seg, og synes bildet blir bedre for hver gang jeg ser på det.
Vet ikke om jeg skrev noe om lyset. Men, som andre og du selv påpeker, et vanskelig lys. Men, jeg tror nettopp det er dette vanskelige lyset som fenger.
Når du i tillegg treffer så godt på de fremste fuglene, modner bilde for hver dag som går.

Jeg tror jeg hadde spandert noen kroner på dette, til å fått det opp i stort format, og tenker da på lerret på blindramme. Tror det sitter som et skudd.
God helg
mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu