Stjertmeis i miljø. Ikke skarpt nok - kun for kuriositeten :)
Denne tassen her med flere i familien satt plutselig foran meg i et tre da jeg gikk i skogen, men like plutselig var de vekk. Blidet ble derfor ikke teknisk bra, litt uklart, men jeg likte det likevel. Den var jo bare utrolig søt da.
Ikke skarpt nok, kun for kuriositeten :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bjørn Aksel B.

Hei Liv, her har du hatt visitt av Stjertmeisen. Typisk oppførsel dette med at den farter rundt etter mat i en litt stressende stil. Gjerne hele fjorårskullet som holder sammen gjennom vinteren. Under hekking er de også veldig familiesosiale, da foreldre med misselykket eller ødelagt hekking hjelper til med foring av foreldre eller søskenes avkom. Neste gang blir bildet ditt skarpt, og da er du enda mere fornøyd. Opplevelsen er jo flott da!
mvh
Bjørn a
Liv F. D.

Mange takk for fin vurdering av bildet Bjørn Aksel. Håper jeg får en ny sjangse en annen gang og får et skarpere bilde da. Men morsomt var det.
mvh
Liv ")
Knut R.

Denne har jeg aldri sett selv, tror jeg. Gøy å se og håper du treffer på den under mer ideelle forhold.

mvh Knut
Avsluttet .

En fugl jeg nok aldri før har sett. Nå får du bare fotfølge dette lille nøste, og få frem bedre bilder. Lettere sagt en gjort:)
En stor opplevelse. Jeg fikk også en opplevelse i skogen idag, da jeg hørte hakking oppi trærne, og der satt det en flaggspett, men det var umulig å få den på brikka der og da.

mvh arild
Liv F. D.

Hei Knut og Arild.
Mange takk for fine tilbakemeldinger. Jo, jeg skal nok se om jeg treffer på disse igjen. Må bare vente til den råtne snøen er vekk fra skogen. Kommer sterkere tilbake da :) - trur eg.

mvh
Liv ")
Roy Arne K.

Hei
Denne har jeg aldri sett.Fint at den er i et miljø, men som de andre mener - her mangler det en del på skarpheten - løp etter for å få et skarpt bilde.

Mvh. rak
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Liv!
Ja, den er utrolig artig å møte denne rastløse stjertmeisen, men vanskelig å få bra bilder av fritt for forstyrrende grener.
Neste gang sitter fokuset skikkelig for da er hu Liv på hugget.
Artig å se.
Tyrihilsen.
Liv F. D.

Mange takk for fine kommentarer RA og Tyrinn. Jeg visste heller ikke hva dette var da jeg hadde fått den inn på brikka. Artig liten tass.

mvh
Liv ")
Eva K T.

Søt liten fugl dette, bra bilde og lys :-)
Inger-Lise S.

For en søt fugl!Mangler skarphet og ble mye kvister her, men godt du fikk fanget den på brikka! Forstår den ikke er så vanlig.Herlig lite nøste:)

Inger-Lise
Liv F. D.

Mange takk for hyggelige kommentarer til stjertmeisen Eva og Inger-Lise.

mvh
Liv ")
Terje A.

Hei Liv.
Må vel være en av de søteste dette her. har knipsa den noen ganger sjøl, men ingen av bildene blei bra. De fyker rundt i ett. Uansett, så er det jo morsomt at du fikk knipsa den lille tassen. ser jo ut som bomull med stjert. Pussig fugl.
hilsen Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu