Som et tusenbein på glattisen
Utstyr
  • Nikon Collpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38560} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bent S.

Fred, dette er jo meget bra!! :-) :-) :-)
Mvh. Bent
Jóhann Á.

Hei Fred!!!
Enklere kan det ikke bli! Og flott er det! Det jeg stusset over er noen farge skiftinger i isen og jeg er ikke helt sikker på plasseringen av bladet?. Likte ikke helt at det kom så rett inn i bildet. Heller fra hjørnet og på skrå, kanskje... Uansett, Fredd, gilimrende og jeg skal kikke på bildet flere ganger, så hvis jeg forandrer mening skal du få høre!!! he, he :o)
Anne O.

Kreativt og flott!! Behagelige, duse farger i isen!
Anne
Tarjei Ekenes K.

flott kunsterisk utrykk. ville fjernet to utstikkere til høyre øverst(på ''bladet'' som stikker inn), samt en som ligger på tvers(ved billedkanten)
for mer rendyrking av bildet

:-D

! son tarjeiav !
Fred S.

Takk til dokk, for å si det på gebrokkent trøndersk ! Fargeskiftningene , Johann ? Mye farge i isen, vet du, og litt ekstra metning hjelper godt. Selv liker jeg at bregnen kommer ut akkurat der den gjør, så kikk gjerne flere ganger ! Tarjei E: Takk for den med ''kunstnerisk uttrykk'', i all beskjedenhet er det nettopp det jeg er ute etter her.
God helg, nå skal jeg konsentrere meg om livet utenfor dotten et par dager, (men har ingen ting i mot å lese flere kommentarer søndag)
vh FredS
Arild S.

Hei Fred.
Siden dette er et bestillingsverk (hehe), føler jeg at jeg ikke kan la det gå forbi upåaktet.

Isen er bra.. greina likeså, men avsluttningen av greina blir litt røff. Ville kuttet greina før billedkanten, som Tarjei også delvis er inne på.

Arild




Fred S.

A man`s gotta do what a man`s gotta do, Arild: Når du først har ''utfordret'' meg blir du nok pent nødt å kommentere bildet, enten du liker det eller ei. Jaja, du virker som en god diplomat, og ''bestillingsverket'' ville ha blitt lagt ut uansett, rett og slett fordi jeg liker det selv. Takker for kommentaren .
vh FredS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu