Bildet inngår i albumet portrett -
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon 200/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir H.

Hei! Nydelig flott portrett var dette. Flott komposisjon, fine behagelige farger, jevn og fin belysning, og ein modell som har akkurat det "lure" uttrykket som får meg i godt humør! Bra!

Geir H.
Natalia P.

hei, Geir! det er alltid behagelig å lese slike kommentarer.:))takk.
Avsluttet .

Enig med Geir her. Vakker jente, og lurt glimt i øyet. Skarpheten sitter som et skudd på ansiktet. Håret er satt opp på en enkel, men veldig fin måte, det vil jeg også kunne! hehe.. Et vellykket og søtt portrett

Mvh AB =)
Henrik H.

Hei Natalia
Gratulerer med 10/10 her! Dette er et portrett jeg har vendt tilbake til mange ganger, men av uforståelig årsak ikke har kommentert før. Her syns jeg du har truffet fenomenalt godt med komposisjon og blendervalg. Her får optikken frem sitt beste. Mye "Mona Lisa" med element av det forføreriske ved modellen. At det ikke er direkte blikkontakt setter prikken over i'en. Ganske enkelt nydelig og i mine øyne perfekt teknisk!
At annet opptak fra samme sesjon som du har publisert senere, er mindre vellykket hører med.
Det hører med å nevne at jeg etter å ha sett dette bildet ble så overbevist at jeg anskaffet det samme objektivet med tanke på portrettfoto. Takker for inspirasjonen! Vennlig hilsen Henrik
Avsluttet .

Vakkert, andre kommentarer er overflødige...dog fra min side..

Arne
Tone A.

Hei
Her har Henrik gitt ein god kommentar som eg støttar.
Sjølve uttrykket på jenta gjer mykje for bildet.Det litt skjelmske smilet og opne blikket til sida lyser av glede. På same tid har er ho litt rødmande noko,som gjer at ho virkar litt blyg.
Pluss for lyset i ansiktet og på håret som får fin glød.
Flott med augesminka som med sine grøntonar står til den duse bakgrunnen.
Minipirket er at det manglar lysrefleksjon i auget til venstre.Det smale skarphetsplanet gir eit mjukt uttrykk til portrettet og jammen fristar dette objektivet til innkjøp.
Bokmerka av meg, som likar både uttrykket, utsnittet og lyssetninga her.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu