Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ove B.

Synd med lyset som kommer inn over håret og kinnet til jenta på hennes høyre side..Ødelegger konturene rundt hodet hennes. Ser liksom litt utvisket ut!

Ellers er dette et veldig godt bilde i mine øyne
Prøv igjen! Neste gang uten lyset i bakhodet på henne!!

Mvh Ove
Bjørn J.

Det lyset er en filleting, det er ikke alltid alt fungerer. Verre er det med blomsten som ikke tilfører bildet noe. Det er et veldig fint søkende blikk på jenta, det var det du burde ha forsterket.
Arvid B.

For meg kom lyset fint. Verre var det vel med det kraftige grepet på dei utleverte blomane. I mine augo ville dette portrettet vore vel så godt utan blomar. Jenta har god kontakt med fotografen, og ser ikkje ut til å bry seg så mykje om blomane.

Arvid
Arvid B.

Bjørn kom med sin kommentar medan eg skreiv min. Vi var vel ikkje direkte ueinige ?? ;-)

Arvid
Arnt Ove J.

Har prøvet å få mye mykt lys inn fra den ene siden og kun litt oppletting på motsatt side. Er egentlig fornøyd med lyset selv. Ser også at øyekontakt / blomster ble en mindre bra situasjon. Skulle tatt uten blomster alternativt med ''øyekontakt'' med blomstene.

Takker for konstruktiv kritkk.

Arnt Ove
Bjørn J.

Nei, vi tenkte omtrent det samme.
Bjørn J.

Arnt, når du tilfører ett element i komposison må det tilføre bildet noe positivt. Det gjør det ikke her. Jeg har en læresetning i ''hue'' når jeg jobber; Alt som ikke tjener bildet-skader det. Prøv det!!
Torbjørn L.

Flott bilde.. god belysning og fine toner i ansikt. enig i det med blomstene.

mvh

Torbjørn
Avsluttet .

Dette er et godt studioportrett av en liten jente. Synes helheten i bildet er bra. Lys og blomster-argumentene er ikke viktige for bildets uttrykk.

Bra

-k
Nils B.

Godt uttrykk, og tiltalende lys. Litt krampeaktig grep om blomsten, men uttrykket er veldig bra som barnebilde. Nevens harde behandling av blomsten føler jeg at ikke gjør noe, da dette er et barn som virkelig forsøker å hjelpe fotografen til å ta ett VAKKERT bilde.
mvh Nils
Roy S.

syns dette var bra. Lyset syns jeg er helt greit. Blomstene, tja en smakssak spør du meg.
Torgeir S.

Jeg likte også bildet, fin og mykt gjenngitt, fin positur på jenta!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu