Snart jul!!!
Etter to fantastiske dager sammen med en hærlig gruppe mennesker måtte jeg bare leke litt i går kveld. I disse travle juletider ble det avholdt digitale dager i en fotobutikk i Stavanger. At den digitale interessen er økende er det ingen tivil om, og at pakker og julebakst står for døren ble også bekreftet av både kunder og betjening. Det blir mange digitale dipidutter til far og mor i pakkeform i år.
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTo fantasiske dager på digital messe i Stavanger, blandes med sko fra fruens garderobe, egg knabbes fra kjøleskapet (det skal jo snart knuses). og knip av en rose fra buketten som står på bordet. Lån noe med farge fra garderoben til fruen og miks alle elementene sammen på kjøkkenbenen sammen med litt lys og ei lommelykt. Vips så har du en hyggelig kveld med minner i digital form inne på brikka til kamera. Takk for oppskriften Arnt Ove og gjengen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38615} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Lisbeth F.

javel,tenkte jeg.'' Snart Jul''...Sko,egg.Egg? Fine farger er det hvertfall. Stavanger er kjekt uansett:)
Frank W. G.

Hmmm...., tja, ikke helt i min gate dette her! Ser på en måte ikke sammenhengen av elementene. Den sorte skoen blir også veeeeldig sort mot det røde.
For å si det slik, du kan bedre ;-)

Frank
Stein Rune B.

Kjempe fint
Tom A. T.

Siden sammenhengen medllom sko, egg og rose ikke er der, blir det vel heller motsetningen som skaper motivet. Jeg syntes komp og utsnitt er bra utført. Et greit bilde i mine øyne.
mvh Tom T
May-Lise L.

Elegant, syns nå jeg! :D
Roy S.

stilleben. Kreativt og morsom kombinasjon. Eggende ;)
Avsluttet .

Stilleben er ikke så enkelt nei, synes du har løst det på en grei måte, spennende utvalg løfter bildet, komosisjon er bra, mangler litt på lysetting. Spesielt rosa burde hatt litt mer dybde.
Bra dette.
<span style='color:blue'>~Ivar~</span>
Mehrzad G.

Fint bilde!

mvh Mehrzad
Stig S.

Kanskje ikke så ''julete'', men definitivt fest! Artig sammensetning, og fint utført!

--ss--
Avsluttet .

Fine farger..
Ha en fin dag :)
Povl Kjeld H.

Flotte farver, fint billede hvor skarpheden er i top, fint at ægget holdt. Jeg tror nu jeg ville ha´ undladt ægget, så havde der været en god balance i billedet, ægget stjæler for meget opmærksomhed.
mvh - povl
Arne S.

Ja, det er lett å komme på hælene i disse eggende julebordstider :) Kreativt og fint!
Reidun G.

Her kan jeg se du har hatt det morsomt Nils :-)
Bra resultat. Skal bli spennende å se hva mer du har lært på messen.
Reidun
John G.

Fine farger og fint lys.
Godt ''eksperimentert'' og vellykket i så måte.
Får dessverre ikke umiddelbart assosisjoener til jul.
John :-)
Bjørn E.

Hei Nils

Elegant stilleben, komp og utsnitt er bra.

mvh Bjørn
Bjørn E.

Hei Nils

Elegant stilleben, komp og utsnitt er bra.

mvh Bjørn
Nils B.

Takker for konstuktive tilbakemeldinger og det blir bare kjekkere og kjekkere. Snart jul var sikkert ikke rette overskriften, men dagen i fotobutikken var preget av nettopp julen. Skoen blir benyttet til selskapeligheter, egget lages der kaker og andre gotterier av og rødfargen hører julen til. Når det gjelder rosen mente jeg at den kunne tilføre noe litt Erotisk i bildet. Selv er jeg ''happy'', med bildet men klart at det kan bli mye mye bedre. Gøy er det iallefall.
nbh
Anders H.

snu egget. Merket irriterer voldsomt! :) Likte komposisjoonen og den rød bakgrunnen... Bildet hadde i miune øyet vært mer symbolsk uten rosen..men men..
Bent S.

Teknisk sett et bra bilde og jeg leser også din fortolkning av juleinnholdet. Det ble litt hard belysning på blomsten og egget hadde vel sikkert gjort seg best uten stempelet. Uannsett en god teknisk øvelse og det er flott å høre at du har det gøy. Det er viktig!! :-)
Mvh. Bent
Tom E. F.

Et annerledes bilde fra deg, Nils! Er ikke særlig vant til å kommentere en slik genre, men med din utlegning ser jeg at du har lyktes godt i ditt mål.
mvh Tom
Jan B.

Oi, detta holdt jeg på å gå glipp av. (lite tid til foto om dagen) Stilig bilde med knall farger og masse rom for egne tolkninger. Liker ikke stemplet på egget men resten er bra.
Jan B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu