Home, Sweet Home
Bildeteksten sier det som er nødvendig.
Utstyr
  • Nikon D1
  • Nikkor 50-300 mm f/4.5 ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetHimmelrødmen er reéll.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan Rune B.
Total kaos i det organiserte. Flott bilde med stram symmetri, ren fargebruk, klare linjer og et villniss av pinner som bryter totalt, selv om reiret også er symetrisk med resten.
Liker egentlig ikke å tillegge bilder politisk symbolisme, men dette kan jo si noe om totalitært styre, avvikere osv.
JRB ::)
Avsluttet .
Kjempeflott bilde! Den komposisjonen! Suverent.
Jeg har dog et spørsmål; Hva er det som gjør at to av ledningene ser røde ut, mens de andre er svarte? Er det slik også på originalen?
Avsluttet .
Det var et nydelig bilde.
HA
Birna R.
fargen på ledningen bestemmes dels av hvor langt ut av fokus de er, dels av hvordan sidelyset faller inn på dem. Dette finnes også på originalen.
Carsten A.
Skjærereir(?) i kontrast til kjedelig orden. Jeg lurte litt på om de tilsynelatende kant-effektene var skapt av USM-filter. Men ettersom de er på originalen bortfaller spørsmålet.
MVH CA
Mikael L.
Humoristisk bild med det röriga ''hemmet'' mitt bland det ordnade och symetriska. Jättesnyggt! /Hälsningar Mikael
Avsluttet .
Ja det mesta är redan sagt och jag instämmer,en av dina bästa hittils,gillar färgen och kontrasten,i och på motivet..Enkelheten är slående,det gäller bara att ha ögonen med sig..Undrar just om det var bebott eller övergivet..
Avsluttet .
Budskapet er enkelt og greit. Natur/menneske og kaos/orden. Komposisjonen sitter som et skudd. Streng symmetri. Også i kaos som er sentrert i den vertikale aksen mitt i bildet.
Ledningen skaper bruddet og løser opp en ellers statisk komposisjon.
Redets plassering underbygger en absurd følelse. Det bekrefter jo også, at fugler er tilpassningsdyktige og innretter seg etterhvert mennesket trenger seg in i naturen. En ren bakgrunn steriliserer og skaper en fremmedgjort utrykk. Både for mennesker og natur. Jeg opplever jo kaos i knyttet til redet. Men som sikkert er bygget etter alle kunstens regler. Det kanskje bare er et tilsynelatende kaos for oss mennesker. Men egentlig har en logisk konstruksjon som alt annet .

Et meget bra bilde. Men kanskje en noe utdatert problemstilling. Håper du ikke blir lei av å høre dette.
HA

Birna R.
HA: takker for innsiktsfulle og gode kommentarer. Dog er jeg *sterkt* uenig i at problemstillingen er ''noe utdatert''. Dette er en konflikt som er vedvarende og iboende vår sivilisasjon og hvordan den bruker (forbruker) naturens ressurser. Grunnleggende problemstillinger av denne karakter blir man aldri ferdige med og de går aldri ut på holdbarhetsdato, for å si det slik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu