Morgentåke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten M.
Dette ser ut som det er malt av Tidemann og Gude! Et kontrastfylt bildet med fine og spennende farger. Legger merke til støv, muligens fra bildebrikken din på høyre side i bildet. Et virkelig flott bilde :-) Morten
Jon V. S.
Hei Kåre. Hvis du justerer fargebalansen (mindre gult) så vil det løfte bildet ytterligerer, ellers et utrolig flott lys med herlig stemning..
Likte bildet ditt
Mvh.
Jon V.
Kåre G.
Takker for fine kommentar. Flekkene såg jeg ikke før du bemerket dem Morten. Trolig støv ja. Er ikke hver dag jeg renser brikka.
Jon. Etter min mening, så skal gult myrgress på høsten, være gult. Spesielt nå en får inn lav morgensol, så formelig lyser gresset gult i motsol.
Det er svært lite fargejusteringer på bildet.
Men takk. Jeg er veldig åpen for andres meninger.
Mvh. Kåre
Arild P.
Flott landskapsbilde. Lyset var bra.

Er derimot litt usikker på utsnittet ditt her. Jeg synes det mørke fjellet i bakgrunnen og den mørke forgrunnen gir lite. Tror jeg ville ha testet ett litt trangere utsnitt rundt det lyse partiet. Feks kuttet ned til tåken og ett par tre cm i bunnen pluss ca 10 cm på feks høyre side, dvs intill den enslige furuen eller noe. Tror kansje det ville fått det flotte lyset mer frem og gitt ett litt bedre utsnitt.

Arild
Jon V. S.
Hei igjen Kåre.
Jeg er ikke uenig med deg når det gjelder myrgresset, men jeg syntes at tonene forøvrig ble litt gule. Tok meg den frihet å justere litt på
gulfargen i mellomtonene og syntes det ble til det bedre uten at myrgresset mistet gløden sin...
Uansett et fint bilde Kåre...
Mvh.
Jon V.
Steinar B.
Synes du har fått frem den troske stemningen ig kombinasjonen mørgentåke/sol veldig bra her. Kan være litt enig med at det er litt gult, men som du sier skal myrgresset være gult. Har du løftet lyset i noen deler av bildet eller er det slik kameraet fanget lyset?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu