Torso nr 10
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Haiman A.

Spennende. Det er noe ved bildet som ikek tilfredstiler meg helt. Jeg tror kanskje hvis modellen hadde vridd kroppen litt slik at høyre brystvorte også hadde skilt seg vekk fra kroppen og sto i ''løse lufta'' på samme måte som venstre vorte, ville det ha gitt bildet litt mer spenning. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror nok at dette hadde gjort susen for oss vorte-elskere;-)
Jeg vet ikke om du helt skjønner hvor jeg vil men... Du få rtolke det som du vil.

::Piotr::
Karl Andreas W.

Synes dette var forbasket bra jeg. Veldig spennende lyssetting. Spennende kropp også, forsåvidt. Hele bildet er spennende.
Den kull-svarte bakgrunnen kan oppfattes litt vel sterk og dominerende i forhold til gråtonene i kroppen, men det er den som skaper noe av mystikken i bildet, hvis man kan bruke et sånt begrep. Whatever, det passer iallefall.
Utsnittet passer også.
Pent.
Sensuelt.
Jævlig sensuelt, egentlig, når jeg bare får sett på bildet lenge nok.
Dette liker jeg.

- KarLa -
Morten H.

Utrolig fint bilde! Gjennomtenkt belysning. Tror haiman har et poeng med ''brystvorte-teorien'' sin. Ser også for meg at den kunne ha hevet bildet. Men for all del, bildet er veldig bra som det er!
Sverre Robert L.

Pent bilde. Er uenig med overnevnte ''vorte-teorier'' Det er det at vorten er slik i i profil som gir den en kontrast ti den andre vorten. Pen dame. Kjempe bilde. Godt jobba.
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Lekker komp.
Avsluttet .

Har ikke kommentert KHKs bilder tidligere, og det har vært pga. stum beundring mer enn noe annet...
Jeg har meget stor sans for dine bilder, men har noen ganger syntes at de har vært mer skulpturelle enn spennende. Din lyssetting har dog alltid vært formidabel, så også denne gang. Dette bildet har imidlertid også en dimensjon av sensualitet som ligger høyere enn det meste av hva du har vist, og gir bildet et spennende idémessig innhold i tillegg til utsøkt fotografisk håndverk. Jeg mener det skyldes hendene over bryst og mage. En ren torso blir mye av en skulptur, men når du inkluderer armer og hender blir det mye mer av et levende menneske, og levende mennesker er det som er spennende. Glimrende fotografi!
Oppfordrer alle til å se igjennom KHKs bilder, og legge spesiellt merke til lyssettingen. Masse å lære!
Tarjei Ekenes K.

tøft utsnitt, ja komposisjon

:-D

! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu