Vinterens kalde klør
Setter alltid pris på kommentarer, i kveld og natt vil jeg sette ekstra stor pris på det: Har julevake med 10. klassen min på skolen, dvs. null søvn i natt, og jeg kommer til å tilbringe mye tid på dot.no
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38978} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Fred A.

Ser ingen klør men...du verden for et flott navn du har

MVH:FMA
Tom E. F.

Nesten malerisk, dette. Spennende linjer og farger i rustfjellet, men bildet tåler også litt oppskarping. Blir ikke helt enig med meg selv ang. beskjæring. Kutte litt øverst?
Lykke til med natta!
mvh Tom
Fred S.

Alle må et et så flott navn må da se ''klørne'', Fred ! Bruk fantasien da.
Finner ut at noen motiver ''tåler'' USM bedre enn andre, Tom, (innbiller meg i alle fall det), fikk ikke ''napp'' med USM på dette, syntes jeg. (Men jeg er ikke akkurat noen ekspert på denslags).

Natta er bare i emning enda, men alt har gått bra så langt. Juletacoen er fortært, og mine håpefulle er spredt over alt i bygningen: Datarom, playstation, eller foran en hyggelig julevoldsorgie på TV`en. (En del gjør faktisk mer fornuftige ting)
vh freds
Morten H.

Flott bilde. Men liker ikke helt det nederste bergpartiet. Synes det drar litt for mye oppmerksomhet. Hva med å kutte bildet midte på?
Morten H.

Flott bilde. Men liker ikke helt det nederste bergpartiet. Synes det drar litt for mye oppmerksomhet. Hva med å kutte bildet midte på?
Avsluttet .

Det som eg oppfattar skal væra klørne er utbrent, det trekk ned. Det ver litt mykje å forhalda seg til her eigentleg. Dette er eit bilete som eg trur kunne ha tjent mykje på å ''frose'' ned enkle partier, fått med berre ei klo og litt fjell, for sjølv om naturen er fin, var nok ikkje biletet heilt det store, eg trur at det litt mykje meir potensiale i motivet en det som er vist her.
Stian
Fred S.

Tilbake fra verdenspremiere på klassens versjon av The Crow: Revenge by Angels. Flink gjeng jeg har.
Skal kikke på det med kuttingen, mulig det har noe for seg.
vh freds
Fred S.

Stian: ''Klørne'' er da ikke utbrente ! Det er greiner som er dekket av knallhvit rim, (de henger rett over en foss)og vil nødvendigvis se ''utbrente'' ut. Men kan gjerne være enig i at motivet har et potensiale som ikke er helt utnyttet. jeg er for utålmodig, jakten på motiver blir mer spennende enn det å gi seg tid til å ta et fullt ut gjennomtenkt bilde.
vh FredS
Avsluttet .

Beklager, viss eg tok feil ang. utbrent, men ikkje alltid like lett å sjå :-) Tålmod må ein berre smøra seg med, det er det som trengs. Leika med motivet prøva ut ulike vinkler. Men veit kva du meiner, er ikkje den personen med størst tålmod så... Kos deg med gjengen din du, nå skal eg legga meg, skal på skulen imårå og så reiser eg til Bergen på handball turnering, (foto utstyret var det første eg pakka og gjorde klart, stativ, film osv... så kom treningsutstyr.)
Stian
Jóhann Á.

Hei Fred!
Liker godt det hvite i toppen og så fargene i berget nedom. Fint utsnitt.
Birna R.

ukonsentert utsnitt -> uinteressant bilde. jobb mer med motivet.
Hans-Einar O.

Likte kombinasjonen av frost og varme farger, men utsnittet gikk ikke helt hjem hos meg heller. Vanskelig å si hva som blir mest riktig, men ville kanskje konsentrert meg om en detalj.
Håper natta forløp uten komplikasjoner!?
Mvh Hans
Fred S.

Når vi halvdøde vågner ser en at utsnittet er under vurdering. Fint det, liker slike kommentarer. Jeg har blitt obs på viktigheten av gode utsnitt i forbindelse med isbilder, men innrømmer gjerne at jeg bommer. Her er det verre. Motivet lå på andre siden av en elv som ikke var til å krysse og x 3 tele var ikke stor hjelp. Et utsnitt fra selve bildet ville bare ført til uholdbart mye støy. men joda, ser jo at det finnes muligheter her. Takk for kommentarer alle tre, og jovisst, natta forløp uten episoder, men også uten søvn.
vh freds
Bent S.

Du har en god evne til å finne motiver som inneholder intressante elementer, Fred. Her er det litt mye igjen,- og jeg vil tro et utsnitt ville gjort mye godt med bildet.
Ha en fin helg!
Mvh. Bent
Egil H.

Hey, stilig bilde. Fin kontrast og flott komposisjon. Mamma kom nedom rommet så det, og like det hun også. (skal hilse!)

:o)
Fred S.

Takker, Bent, og god helg til deg !
Takk, Egil, hils Liv og si at jeg setter pris på at hun likte det !
vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu