Into the Dark
Save your tears
I don´t give up.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Isidoros P.

Absolutt det beste "arkitektur" bilde som jeg har sett på dise sider.One way ticket to the darkness eller som du bedre skriver" into the dark" bekrefter mine minstanker at et bilde kan være drepende vakkert.
Venche J.

Dette fungerer veldig bra sett med mine øyne.

Wenche.

Tom T.

Spennende bilde.

Personen blir for midt stilt i bilde, midt stilling er bra i mange tilfeller. Med linjene i bilde , hadde det vært bedre om personen kunne ledet vei innover i bilde eller stått i enden av en linje.

Det tekniske er bra.

TomT
Geir K.

Veldig bra. Liker dette.

Mvh Geir
Bela D.

Takk folkens.
Hei Tom - Personens stilling var valgt med vilje inn mellom de to fallende bjelkene. Hadde jeg gitt mer rom til høyre hadde bilde mistet balansen etter min mening. Alså bestemmte jeg for denne komposisjonen. Etter min mening var jeg heller et skritt for sent ute. Uheldig, men kanskje bedere etter hvert. ;)
Selv liker jeg heller ikke midstilte personer men her er det lite spillerom og mørket til høyre er uendlig hvis man lar fantasien løpe med.
mvh
Odd
Thore L.

Flott! Kjempefin utnyttelse av linjene og skyggene. Knall med kontrasten i klærne til personen. Elegant s/h arbeid. Veldig bra dette!
Thore
Kjersti E. T.

jeg lurere på hvor dette er jeg? veldig var arbeidet! jevne flater og fint lyst...nesten litt for "perfekt" aner jeg en god del P.S. arbeid?

flott blilde og bra komposisjonsvalg!

kjersti
Eva Marie P.

Ha, tøff komp.
Liker godt kontrasten med den røde jakken...mot det s/h.
Kreativt og bra laga.
-epl
Aina s.

Du overrasker stadig med variasjon i bildene dine, og veldig dyktig laget alt sammen. Dette ble veldig stilig. Nå har midtstilling vært "ute" så lenge, at det kanskje er på tide å innføre ny trend, ikke vet jeg, men dette fungerer.

Mvh Aina
Bela D.

Hei Kjersti
Ikke så my P.S. som man skulle tro. Bildet ble invertert og personen beholdt jeg slik den var. Deretter måtte jeg mørkelegge litt på høyre side. Stedet er strand promenaden i Grado i Italia. Egentlig ville jeg ha et svart/hvit men den ble litt flat syntes jeg. Derfor prøvde jeg å invertere bildet. Slik ble den litt knall - og voila. Jeg er veldig glad så mange som likte den - det inspirerer selvsagt. Takk også til Epl og Thore.
Bela D.

Hei Aina
Jeg setter alltid stor pris på å høre hva du synes. Etter å ha sett litt på fotoalbumet mitt for noen dager siden merket jeg også at det er temmelig variert. Vet ikke om det er mangel på å finne stilen min eller om det nettopp er det som er stilen min. Men jeg synes nye utfordringer er spennende.
Det med midtstillt eller ikke - vel enten liker man det man ser eller ikke. Her må man bare ta til seg det som blir sagt og selvsagt respekterer jeg meningene til de som ser på mine bilder. Men man må ikke derfor være enig i alle tilfeller. Jeg ser på det som blir sagt og lærer litt om betrakteren selv og om det som jeg kanne eller kunne ha gjort bedre/værre.
Ha en fin dag. Og takk for at du tittet innom igjen.
mvh
Odd
Eva K T.

Stilig formidlet bilde dette, likte at han hadde på seg den røde jakken blant det S/H. Bra komposisjon :-)
Kjetil K.

Bra dette! Stilfullt og rent :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu