Bildet inngår i albumet Haram -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Canon 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Lækkert naturbilde, kanskje fra Haram Falls dette også, buska er med på at skape nærhet, fjellet med nydelig mose likeså, også et viktig holdepunkt for sikkerheten, det er langt ned kan tenkes, gode vestlandske fargetoner Per Harald!
Mvh. Wind 8~))
Rune P.

Hei Per.
Flotte farger og passe mye slør. Liker dine natur\slør bilder. Jeg bare må finne en eller annen foss i nerheten av Tønsberg snart :)Kunne du ha skrivd litt om innstillinger du har på kamera? bruker du filter ?

Mvh
Rune
Per Harald G.
+1
Takkar for tilbakemeldingar, Eivind og Rune!

Eivind: Likte tankane dine om bildet. PS! Det er ikkje langt ned, berre ca ein meter.

Rune: Eg brukar sjølvsagt stativ, fjernutløysar, og mellom ca 1-3 sekunds lukkartid på rennande vatn, ofte lenger lukkartid på strandbildene. Eg skrur på to hoya filter på høglys dag(Eit på 8 og eit på 4) I demring eller skumring treng ein sjølvsagt ikkje filter for å få Ok eksponering med lang lukkartid.
Liv F. D.

FLotte farger og god sløring. Her var det skikkelig vår-

Liv ")
Venche J.

Den steinen med alle mosevekstene fasinerer meg og leder blikket flott inn til bekken.
Fremdeles så syntes jeg du har ørlite lang lukker. Har du prøvd med 1/8 sek. Det er vanskelig å treffe skikkelig, alt etter farten på vannet. Personlig så har jeg de beste resultatene på vårbekk/foss med lukker mellom 1/30 og ned til 1/8 sek. Det er jo selvfølig min personlige mening som tyter ut her.
Alikevel, jeg liker det. Flott vårbilde. :)

Nå er det solgullstiper i småfosser jeg jakter på. Ennå er det for stor fart på vannet her oppe.

Wenche.
Lars-Anders M.

Pent bilde. Enig med Wenche her.
Mvh LAM
Håvard F.

Pent av bekk.Fint bilde. Inspirerer til å prøve litt mer slikt selv.
mvh
Håvard
elin a.

Nydelig og stemningsfullt av vårbekken.
elin
Per Harald G.

Takk til alle for tilbakemeldingane!

Ein annan gong vil eg variere lukkartidene meir, og prøve med kortare lukkartider. Så vil eg sjå kva eg likar best. Til sjuande og sist er det vel smak og behag hos den enkelte som tel.
Edmund M.

I dette fotografiet synes eg effekten med lang lukkertid er med på å understreke biletets bodskap. Både fargane i lav og mose, samt struktur/tekstur i steinen kjem fint fram mot den diffuse bakgrunnen. Kvisten til høgre, som er eit viktig element for balansen i biletet, hadde vel mest sannsynleg gått meir i eit med bakgrunnen om ein hadde brukt kort lukkartid. Grastustane i framgrunnen kunne vel kanskje ha vore luka vekk saman med dei næraste kvistane. Eg er litt usikker på steinane i bakgrunnen, men kanskje ein annan (høgare) kameravinkel kunne ha gjort at dei forsvann ut av øvre biletkant? Men som sagt, dette er eg ikkje så sikker på.
Fortsatt god helg!
Edmund M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu