Utstyr
  • nikon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans-Jørgen H.
+2
Hallo Elin!
Fint bilde av den vakre og tøffe mogopen.
Må være fjellets svar på hestehoven.
Kunne vært noe skarpere.
Bruker du stativ?
Trivelig maihelg!
Hans-Jørgen.
Ann Kristin S.
+4
Velkommen til foto.no. Håper du får like stor glede av medlemsskapet som jeg har hatt.

Likte bildet ditt med fine farger og bra skarphet. Mogopen er en nydelig blomst og du har laget et fint utsnitt av den. Tror jeg ville hatt litt bedre plass i underkant der du har beskjært stilken litt.
Husk at du kan legge ut flere bilder av samme motiv.Legg først ut det bildet du helst vil vise frem som versjon 1. Da du har lagt ut dette, kan du legge ut flere versjoner der det står: Legg til ny versjon. Da slipper du å bruke opp antallet bilder du har til rådighet på et motiv. Ser du har lagt ut samme motiv med andre farger/lys som du altså kunne lagt ut under dette.Du kan også redigere bildeinfo på samme måten om noe er feil eller du vil ha inn noe mer.
Spør hvis det er noe.
Mvh Ann Kristin
Egil S.
+2
Jeg selv også lever i fjellet om dagen. Når mogopen blomstrer får jeg nesten ikke nok. Vårens vakkreste eventyr kaller jeg denne.
Kanskje er utsnittet litt trangt her, men det er en smakssmak. Totalt sett liker jeg bildet. Som mine to gode venner over, så ønsker jeg deg hjerlig velkommen!

Egil
Elin M.

Tusen takk for kommentarer.Det er flott å få både ris og ros,Det er vel det en skal vidreutvikle seg på.-Jeg er som sagt ny innpå her så jeg har nok mye å hente av tips og råd fra andre.. på dette bilset brukte jeg ikke noe stativ -lå på alle fire i lyngen...men ser at jeg sikkert skulle hadd ei linse med mindre enn 18-55 mm,eller makro (heter det vel kanskje).Er amatør innen denne hobbyen, men det er så mye fine motiv at en bare må prøve å knipse litt....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu