Morgenstund
Bildet inngår i albumet Oslofjorden -
Utstyr
  • Canon 450 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rolf P.

Fikk litt sydenferie følelse her. Fine farger på krukken, rekkverket og bakgrunnen lager en fin komp i bildet synes jeg.
Ville kanskje klonet bort flystripa oppe til høyre, men samtidig er den nok med på å skape sydenstemningen så det gjør ikke noe her..
Synes bildet skilte seg litt fra mengden, likte dette.
Mvh Rolf
Beth Helen V.

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere.
Jeg har ikke skaffet meg billedprogram, så bildene blir foreløpig slik jeg "knipser de".
Dette er i tjukkeste Norge, oslofjorden. Kan bli god sydenstemning her også! Tusen takk !
Hans Christian G.

hei, et fint bilde men jeg mener at rekkverket og krukken ikke må være i samme bildet, de går ikke sammen. Jeg tror det beste hadde vært om krukken ikke var med.
Det hadde vært spennende å se en serie fra deg med flere bilder med lignende motiv og farger. Jeg ser andre bilder du har tatt i samme stilen og du har virkelig talent i denne "sjangeren".
Beth Helen V.

Hei Hans Christian

Så hyggelig at du tok deg tid til å se på mine biler :) GØY!

Krukken, rekkverket og sjøen rett under verandatrappen er slik det er i virkeligheten.. for meg passer dette da sammen, men en interresant "vri" du hadde å komme med. Har flere i samme sjanger.. klart jeg kan legge ut fler av disse :)
Hans Christian G.

Hei igjen Beth Helen
Det å ta bort en krukke som dette er ikke noe uvanlig og veldig vanlig for fotografer. Vi har til og med eksempler på ivrige amatør-fotografer som har sagd ned veiskilt for å oppnå det perfekte bildet hehe...
Om det er sånn i virkeligheten eller ikke er ikke interessant for oss som betrakter ditt bildet, med mindre det er et dokumentar bilde kanskje. Dette er du sikkert klar over allerede...

jeg ser nå at dette bildet ikke er i "bildekritikken" men i billedgalleriet, håper det er ok at du fikk litt kritikk allikevel....:)
Beth Helen V.

Klart det er morro med tilbakemeldinger! Jeg skal kjøpe meg en sag :) ...og PS . :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu