Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Håvard F.
Hærlig gammel nostalgi. Trekkspiller i laydback stil og sangerinne for full hals.
Tydelig å se hvem som gir "gass" her.
Flott bilde Roger.
mvh
Håvard
Thore L.
God trøkk og nostalgiske bølger over dette. Synes bildet godt illustrerer kontrasten mellom vår kanskje litt trauste kultur, her representert ved den litt tilbakeholdene trekkspilleren, og de sterke utrykkene og kraften som ligger bak soulmusikk. Den diagonale scenekanten er viktig for komposisjonen og spenningen i bildet, samtidig som den gir oss en mulighet til å se omgivelsene for konserten. Ser at naboen har åpnet vinduet for å høre. Et godt bilde.
Thore
Marit O.
Her er det dama som holder hele showe,er nesten så jeg kan høre musikken helt hit Roger, litt mere beskjeden uttrykk på han på trekkspill,fott konsertbilde her osser det glede og nostalgi!

Mvh Marit
Marit O.
Her er det dama som holder hele showe,er nesten så jeg kan høre musikken helt hit Roger, litt mere beskjeden uttrykk på han på trekkspill,fott konsertbilde her osser det glede og nostalgi!

Mvh Marit
Marius N.
Hei, har synges det for full hals:) kan nesten se på bildet at dama har stemme. Gutten ser på deg med et skeptisk smil. Bra dette.
mvh Marius
Roger H.
Håvard.: Tusen takk for at du likte det.

Thore,: Takk for historien du så her og for din mening om komposisjonen.

Marit.: Tusen takk Marit. Jeg var på hele konserten og tok bare en tre-fire bilder. På Rolleien går det jo bare 12 bilder på rullen, så man måtte jo spare litt.
Takk for det du så her.

Marius.: Takk for at du så bildet og synes det var bra.


vh Roger
Avsluttet .
Underholdene bilde, tydelig innhold, rett fram og greit fortalt. Bra!
vh kjellh
Roger H.
Hei Kjell
Takk for den presise kommentaren.

vh Roger
Torild H.
...undrast over dette biletet, over besteningen; bare ein vokalist og trekkspelar, men det finnes sannsynlegvis musikanter til venstre for vokalist og, ikkje synleggjort i biletet?
Men sjølvsagt bra slik du viser det her og, det vert som regel mykje "rot" med stativ, ledninger og anna utstyr viss ein viser ei heil scene, her er vokalist valgt i fokus, hu gjer alt med sangen sin, medan trekkspelaren med sitt litt underfundige uttrykk, spelar med. Dette svinger!

Så litt tilbake til besetningen, det vert bare gjetningar; viss ein skal gå ut ifrå at det er ein amerikansk artist på vitjing i Noreg, er det vel kanskje ei jazzsangerinne dette, m.t.p. at trekkspelar er med?

Torild
Roger H.
Hei Torild
Så bra at du så dette bildet. Det er fra en liten jazzkonsert på sørlandet. Det var flere musikere, men jeg valgte å ta bildet av de to som var mest i fokus.
Takk skal du ha.

vh Roger
Sissel N.
Tøft!:)Liker feelingen og utrykker, elsker svart hvit bilder og komuniserende bilder med sjel og det er det her:) Takk for kommentar til mitt undervannsbilde:)
Roger H.
Hei Sissel
Takk for det du så i bildet.

vh Roger
Marcus B.
Den här gillar jag Roger. Det blir stor kontrast mellan dessa båda på flera sätt. Bra bild och bra fångat ögonblick!

Mvh
/Marcus
Roger H.
Takk for det Marcus

vh Roger
Roger H.
Filmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu