Kveldstur i marka
Dette bildet tok jeg en novemberkveld på tur i marka. Bildet er tatt på Vestvågøy i Lofoten. Kritikk ønskes!
Utstyr
  • Sony DSC-P31
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Inget motiv, ingen skärpa, ingen tanke, inget skäl att publicera sån här smörja! Ursäkta att jag är ärlig och rättfram, men det här är sanslöst skräp. Du kan säkert mycket bättre. Ställ åtminstone in skärpan!
Tyvärr är du inte ensam om dina misslyckade bilder, titta t ex på bilde nr. 54709
också en bild som aldrig borde ha tagits, åtminstone aldrig publicerats.
Tänk innan du trycker nästa gång!
Cæcilie J.

Pärtti, du irriterer meg virkelig. Du burde have andet å tage deg til end å overkritisere andres bilder.

- Sille
Avsluttet .

Pätti M. når du kritiserer så mye kunne du i det minste kommet med noe konstruktiv kritkk og ikke bare syte og klage....
Torgeir S.

Helt enig med Cæcilie og Aleksander! Dette forumet skal også være til god hjelp, og det vil konstruktiv kritikk være. Jeg må nok desverre være enig med Pärtti om at dette bildet ikke var helt bra, men med litt hjelp vil Anders kan få vite hva som skal til!

Et par tips fra meg kan være at et bilde bør være velkomponert, og skarpt. Dette bildet mangler veldig mye skarphet og noe av dette kan fikses i USM (Unsharp Mask i Photoshop) men dette vil igjen gjøre bildet noe mer kornete, så det lønner seg å få bildet ordentilg i fokus når du tar det. For det andre bør (i de fleste tilfeller) et bilde være komponert innenfor 3. dels-regelen, og der bør du ha plassert et av hovedelementene du vil fremheve og som øynene vil trekkes mot!

Håper dette vil hjelpe deg i ditt valg av motiver og komponering, og at du kommer sterkt tilbake til bildekritikken med flere bilder!

Mvh. Torgeir
Joakim T.

Enig med PM at det går an å tenke seg om litt selv før man publiserer et bilde. Det er det som er problemet med dotten. Og nå som så mange har digitalkamera, er det altfor enkelt å bare ''slenge'' ut noe på nettet uten litt selvkritikk på forhånd. Foto.no er ikke den eneste kilden til konstruktiv kritikk, bare ta en titt i fotobøker, blader og andre nettsetder så ser man fort hvordan ting bør gjøres. Jeg vet ikke hvordan dette bildet så ut før det ble lagt ut, men nå er det iallfall håpløst ute av fokus! At jeg synes motivet er kjedelig er egentlig irrelevant, men fotografen bør selv se at kvaliteten på bildet er meget slett. Det er ikke meningen å ta fra deg motet Anders - du har kanskje akkurat begynt å fotografere og har fått deg nytt kamaera til jul- jeg vil bare si at du må tenke litt selv også og ikke være avhengig av at Foto.no skal gjøre deg til en god fotograf! Det er veldig enkelt å ta et bilde, men for at det skal bli interessant må man som regel jobbe litt. Spør deg selv: synes du dette bildet er vakkert eller spennende? Eller er det bare interessant fordi du selv har tatt det...? Lykke til videre iallfall!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu