Trolsk
En variant av et bildet ''Clearing up'' jeg la ut tidlig i høst. Likt, men også svært forskjellig.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Mehrzad G.

Stemningsfullt bilde.

mvh Mehrzad
Elisabeth W.

Her trengs det en link til 'Clearing up': bilde nr. 48989 ;-)
Mer forskjellig enn likt, synes jeg. Det første var mest spennende, jeg liker kontrasten mellom de to sidene i det bildet.

-- Elisabeth
Fred S.

Takk for linken, Elisabeth !!! Snill du; jeg har ikke tatt meg tid til å finne ut hvordan slike linker lages. Har riktignok en webdesignende sønn hjemme på ferie, men han sover enda etter nattlige utskeielser, og jeg fikk altså uansett ikke bruk for han.
Ellers enig med deg, ''Clearing up'' er et klart førstevalg for meg, men det var enkelte som syntes kontrasten mellom de to sidene ble for påfallende.
vh Freds
Avsluttet .

Jeg likte det forrige bedre, og er enig med Elisabeth.

mvh
Terje
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Fint og liker at det ser så naturlig ut! En litt grå og trist morgen...
Elisabeth W.

Hei igjen,
Jeg kopierer like godt en forklaring jeg laget en annen dag, så har du den:
Det er enkelt å lage en link til et bilde. Når du skriver en kommentar og vil vise til et annet bildet, går du til bildet du vil vise til. I teksten til venstre for feltet man kan skrive kommentarer i, finnes en referanse på formen {bildekritikk='nummer'}. Den kan du kopiere. Så går du tilbake til det første bildet og limer referansen inn i kommentaren du skriver.

-- Elisabeth
Åge M.

Liker denne versjonen best.

Åge
Egil H.

Stilig - akkurat så trolsk som Trøndersk natur kan være.

Ventet nesten å se Frodo, Sam og Gollum vandrende langs bredden. :o)
Steinulf L.

Pent bilde, men bildekritikk=48989 var mer spennende.
Avsluttet .

Det er ''noe'' her, men det må forsterkes opp for å få den rette stemningen. Føler ogsåat noe av forgrunnen med fordel kunne vært beskåret.
<span style='color:blue'>~Ivar~</span>
Kjetil N.

Liker stemningen godt her. Pent er det også...
Kim H.

Fin stemning! Herlig!
Fred S.

Takk for hyggelige kommentarer til alle ! Har vurdert beskkjæringen du nevner, Ivar, men vil ha litt ''tilsprang'' inn mot det smale partiet i elva. En eventuell forsterkning i form av mer kontrast/fargemetning/levels, etc vil bare gi mer støy, mener jeg (har forsøkt), det er allerede tilløp til denslags i bildet.
Elisabeth: Takk for oppskrift: Har allerede brukt den, og under over alle under, det fungerte. (Jeg hører til de mer upraktiske og anti-tekniske )
vh FredS
Hans-Einar O.

Det var egentlig ganske forskjellige bilder, ja. Heller til det sistnevnte bildet som det beste. Fin stemning men kanskje litt beskjæring av forgrunn?
Mvh Hans
Jóhann Á.

Hei Fred!
Jeg liker nok den gamle versjonen best. Syntes denne blir litt tom. Tenker at kanskje hadde den blitt mere spennende i breddeformat med utnyttelse av elvebredden med tilhørende sug.
Povl Kjeld H.

Hej Fred.

Jeg hører også til dem der mener at denne version er den bedste, jeg synes det er flot er at baggrunden er lidt diset og dels holder jeg af billeder der ikke har gennemgået for meget i ps, flot billede.
mvh povl
Bent S.

Synes nok at bildene fremstår som to forskjellige, ja. Nydelig skogsstemning, men jeg ville tro at litt løft i fargene og noe mere USM kanskje kunne gjort nytten..!?
Mvh. Bent
Reidun G.

Jeg skulle gjerne likt å sett samme bilde i landskapsformat hvor du begynner på toppen av trærne til venstre og slutter ved det landfaste nede til høyre, tror du vil komme nærmere torlskheten da ?
Reidun
Tom A. T.

Fin og trolsk stemning, men enig med Johann at det blir litt tomt.
mvh Tom T
Fred S.

Takk igjen for fine kommentarer. Sier meg gjerne enig i innvendingene/forslagene til forbedring også. Går med på det meste; hadde ikke regnet med så stor respons på dette bildet: la det ut først og fremst fordi jeg er inne i en akutt billedtørke.
vh fredS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu