Bildet inngår i albumet Gatefotografi -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Knut R.
Godt sett og godt fanget situasjonsbilde! Trolig fra 17. mai.

Bildet gjør man nysgjerrig på hva jenta er opptatt av.

Fint utsnitt og god S/H-konvertering.

Supert!

mvh Knut
Isidoros P.
Godt sett og fanget som Knut sier.Herlig ansikts utrykk til gjenta som ser ut at gjemmer seg og følger etter noe..jeg liker at du kommer tett til gjenta og du avslører ikke veldig mye om situasjonen ..så det blir litt spenning.At du foretrekker s/h overasker meg ikke her.det som er focus i situasjonen blir mer klar og detaljer og farger som kunne forstyre er borte..
Isidoros P.
Godt sett og fanget som Knut sier.Herlig ansikts utrykk til gjenta som ser ut at gjemmer seg og følger etter noe..jeg liker at du kommer tett til gjenta og du avslører ikke veldig mye om situasjonen ..så det blir litt spenning.At du foretrekker s/h overasker meg ikke her siden det som er focus i situasjonen blir mer klar og detaljer og farger som kunne forstyre er borte.. men en verson med farger kunne være intersant å se men slett ikke nødvendig..
Håvard F.
Takker for kommentarer på bildet Isidoros og Knut :)
mvh
Håvard
Avsluttet .
Med norsk flagg, plasttrompet, bunad, trasking, ståing, stive sko, kan det bli vel slitsomt på en høytidsdag, godt at sitte huk en liten stund, blir vel pølser, is, brus om litt kan tenkes, for mer energi, viktig, synes dette forteller meg godt om det typiske på denne dagen for mange barn Håvard.
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Godt sett situasjon som helt klart fortjente et bilde.
Bildet ble kontrastrikt og fint formidlert i SH.

Mvh
arve
Thore L.
Glimrende bilde. Jenta er opptatt av noe helt annet enn de voksene rundt henne. Jeg synes utnyttelsen av billedflaten er god, og bunadpynten viktig for helheten. Gode kontraster.
Thore
Knut Georg F.
Godt jobbet (ned på kne?) i underskogen som lever sitt eget liv. Her er det så mye sort, at jeg føler farger hadde vært på sin plass (litt farge på flagg og noen bårder ville gitt bildet litt mer dybde).
Mvh Knut
Marit O.
Et artig og fortellende 17 mai bilde Håvard,for meg ser det ut som hun prøver og hjeme seg for noen,den lille hvite åpningen ved fløyta irriterer med,ellers fint utsnitt og gode kontraster,herlig uttrykk på den lille,flott sett!

Mvh Marit
Håvard F.
Takker for tilbakemeldinger.

Observant øye Marit. Svakheten har jeg sett selv også, men valgte å ikke clone på bildet..
mvh
Håvard
Avsluttet .
Et lite syttendemaiøyeblikk som jeg synes du har fanget godt, Håvard. Den lille jenta begynner å glippe med øynene, det tar på en liten skrott å feire syttendemai en hel dag. Fin kameravinkel og fint med gjentakelse av bunadsstakkene. Et annerledes syttendemaibilde som jeg likte godt, Håvard :-)
Ronny A.
Hei Håvard.
Liker kompen din og det trøtte oppsynet til den lille gutten. Ganske godt beskrivende:-)De lever sitt eget liv, andre tanker, et annet ståsted i livet, i dobbel forstand.
Ha ei flott helg.
mvh Ronny
Håvard F.
Takker så mye Anne og Ronny.
mvh
Håvard
Svend Wiig L.
Hei Håvard!

En artig detalj fra 17. mai!

Godt sett og tatt!:)

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu