Her prøver jeg og lage et bilde fra sandproduksjon til firmaet jeg lager hjemmeside for...Hva mener dere?
Utstyr
  • Nikon D 200
  • nikon 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Venche J.

Ryddig og fint bilde, men jeg tror et lavere standpunkt og et tettere utsnitt med lastebil og hjullaster hadde hevet inntrykket til/på virksomheten. Men det er nå min mening. Du får sikker mange fler. :)
Wenche.
ketil o.

Hei!
Liker at du har med så pass mye av miljøet rundt.Tror nok en lastebil eller annet ville beriket bildet,men samtidig kan det fort bli for mange elementer også. Liker det som det er.
Mvh:
ketil
Odd E. k.

Hei Monika!

Her dominerer grustaket veldig og skaper et sår i naturen som sikkert noen vil fokusere sterkere på enn maskineriet.. Bedre å stå med sola i ryggen der du tar steinknuseren fra siden. Da får du frem dimensjonen av udyret i sin helhet. Lykke til med ditt oppdrag, da du helt sikkert vil lykkes!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelige innspill..
Wenche... er enig delvis at det kunne vært noe mer, men har lyst og prøve den renheten sammen med fjellene bak...mulig det blir kjedelig...slik og at evn en lastebil eller en hjullaster hadde hjelpet.

Odd er så enig med deg om lyset, så jeg har fra den andre vinkelen også.., skal jeg ha fra denne vinkelen må jeg opp litt tidligere... :)
Ja det er et sår i naturen...men jeg prøver også å vise at stein blir til grus...derfor litt med denne vinkelen.
Kjekt og høre hva dere mener.
mvh monika
Jan Inge K.

Du lykkes i allefall med å få fram kontrastene mellom "uhyret" og den vakre naturen.. ville forsøkt et litt høyere kamerastandpunkt sånn at toppen av beltet ikke "konkurrerte" med fjelltoppene...
jøran f.

Bildet fyller funksjonen og sånn sett greit. Ingen dum ide å stå tidlig opp for å få riktig lys. Det jeg savner mest her er en arbeidskar i en kjeldress i kraftige farver.
En lastebil eller annen maskin vil fort virke forstyrrende.
Ofte henger det en skydott fast i Vengestinden. Du ville da unngått at toppen av bandet ender i den vakre fjelltoppen.
Monika Frisvold V.

Tusen takk Jan Inge ser hva du mener..tenkte faktisk ikke på det der og da..:)

Jøran: Mulig det går å klone inn en arb.kar til venstre i bildeflaten... Det er litt pga sola at jeg står der jeg gjør...men klart vengetidene bør jo fått litt mer frihet.

Det fine er jo at en lærer litt av og få ærlige tilbakemeldinger..

tusen takk..

Mvh monika
Per Einar G.

Dette ble jo rene landskapsbilde det Monika og sandtaket med maskineri får en mere negativ effekt slik det blir presentert her.
Få litt mere liv inn i bilde, bevegelse, prøv med forskjellig lukkertid på sanden som forlater båndene, litt mer støv og action og tettere på makinpark og budskap som skal fremmes i reklamen/websiden.

Mvh
Per E.
Håvard S.

Hei Monika!

Du får dagens siste kommentar!
Store kontraster med villmarka i bakgrun og anleggsområdet i forgrunnen, og det spørs jo om firmaet vil ha "de som ødelegger naturen"-stempelet, noe jeg føler de får her.
Et ålreit bilde, men mener du har større potensiale.
Hva med å gå opp på en av knausene rundt og få et annet perspektiv på det?

Hilsen Håvard
Vegard L.

Nei dette likte jeg ikke. Det ser mer ut som de ødelegger den fine naturen. Ærlig mening tåler du ;-)
Vegard
Ronny A.

Hei Monika.
Tror nok effekten med fin natur kontra denne "ufyselige" maskina ikke er særlig heldig:-) Ikke noe god reklameeffekt. Da må du satse isolert på å få fram styrken i dette firmaet, hva de faktisk har gjort, noen "skryteoppdrag".
Rent teknisk ser det også ut som om du har kjørt litt hardt på med darken/highligts og fått en stor halo i overgangen mellom fjell og himmel. For mange detaljer, Monika;-)
mvh Ronny
Monika Frisvold V.

Hei
Tusen takk for dere tar dere tid og gir ærlige meninger... Det setter jeg pris på... tror nok at jeg velger et annet motiv fra dette sandtaket :D
tok bilde fra flere vinkler...
er nok litt sant det du skriver Ronny..gjorde dette litt bevist (darken/highligts)..
er litt rar da sjø.....:)

mvh monika
Nils Christian S.

Jeg oppdaget dette bildet først nå - men jeg likte det veldig godt ! Tror det firma du fotograferer for kommer til å få ei knallfin hjemmeside. Du må gi oss en link dit når hjemmesida dems engang blir ferdig, artig å vite hvem som er mester for alle de fine fotoillustrasjonene !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu