Kystkvinner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Egil S.

Flott tenkt og godt utført!
Dette likte jeg.
Hva er kvinnene ute etter, og hva speider de etter der ute på havet?
tankevekkende.

Egil
Liv F. D.

God kveld Tove.
Et flott bilde i skarpe. fine farger. Flotte kontraster og skarpt og fint av kvinnene. Nydelig komponert. Du e flinke!

mvh
Liv ")
Dirk R.

Hei Tove,

jeg få litt gåsehud av bilde. det er veldig mystisk, kanskje det er inne i hode mitt som lager denne mystiken. et veldig bra bilde, skaffet for menneskes fantasi.

helt topp

hilsen dirk
Hanne Kristin A.

Veldig flott bilde .... men dette må vel være dukker :! stemmer det ? De ser så barbiedukkeaktig ut . Synes også det er noe som ikke stemmer med sammenhengen i str.
Men uansett flott laget : )
Mvh. Hanne.
Venche J.

Flott utført og god komp.
De venter på gubbene...
Håret minner meg mystisk mye om en viss dukkesort. :)
Wenche.
Geir K.

Et flott stykke arbeid. Har du vert på loftet og funnet de gamle barbiedukkene dine. Uansett du lurte meg,fikk en ekkel følese av at noe mystisk har skjedd her,eller kommer til og skje.
Bra jobba.

Mvh Geir
Avsluttet .

Som de andre sier,dette er litt mystisk.
Hva ser de etter,har noen forlist,er noen i havsnød.
Liker dette bildet.
Tone
Tove H.

Tusen takk - setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Mystikken er viktig, ja.
Hilsen Tove
Knut Georg F.

Disse damene viser nok frem sine lekkerheter for å lokke skip lastet med sminke og silke til å gå på grunn slik at de kan plyndre lasten. Kjenner typen.
mvh Knut
Tove H.

Da er de gjennomskuet! Takk for smilet:-))
Hilsen Tove
Marit O.

Man blir jo sittene og lure på hva di holder på med Tove,ser 3 rygger og et hav,jeg blir iallefall nyskjerrig!Pent pyntet er di også,nei her er det noe mufens på gang,med en gang jeg så bilde tenkte jeg 3 damer så festkledde og hva påker gjør di der,hva er det som skjer venter di på noen??Bare trang frisk luft og en prat??Men ser etter en stund at det er 3 dukker hehe,jaja du lurte meg godt Tove!:)
Kreativiteten lenge leve!!:)

Mvh Marit
Tove H.

......men plyndre neste skip har de tenkt.....bare spør Knut!
Tusen takk for at du kommenterte bildet - setter pris på dine funderinger!
Hilsen Tove
elin a.

Spøkelsesaktig er de...
De pønsker nok på noe ja, håper bare vi får vite hva. Er det seilskuten til Tyrin de venter på?

Godt jobbet Tove.
elin
Per Einar G.

Der sitter de å speider etter den mystiske gubben med romtønna som forsvant sporløst i tåkeheimen i uke 20, siden har ingen sett noe til hverken gubben eller tønner.
Skulle han møte Tyrin og seilskuten mon tro?
Disse mystiske kvinnene har nok en god grunn for denne posisjonen nede i fjæra og her nytter det ikke med GPS. Aner jeg et kosteskaft under stakken?

Mystisk!

Mvh
Per E.
Håvard S.

Hei Tove!

Ny vri med å ikke ta emd horisonen, noe som sikkert er helt bevist. Om det er for å terge nysgjerrigheten treffer du blink!
Gjennomført også at ingen viser noe ansikt...
Får litt følelse av at vikingskipet sees i horisonten og at kvinnene som har hatt sine menn ombord venter spent!

Hilsen Håvard
Arvid B.

Motivet gir næring til undring og spekulasjon. Mange fantasifulle forslag/tolkninger over her! :-) Liker lyset og fargene på sjøen, skaper en viss mystikk i tillegg til havfruenes skuende positur. Fikk mye ut av dette, Tove - godt jobba!

mvh

Arvid B
Monika Frisvold V.

To tanker slår meg når jeg ser bilde. det ene er kanskje litt absurd med tanke med havet i bakgrunn men det er Ronja Røverdatter.. Da er det vel håret som gjør inntrykk... Ellers så hadde dette blitt bedre om du hadde brukt voksne kvinner...
En god komp, men kunne blitt bedre.. :D

ha en fin uke
mvh monika
Lill Beate Bru F.

Et spesielt godt komponert bilde, utrolig hva dukker kan brukes til... et bilde som man kan titte på lenge og fantasere rundt, dermed et veldig godt fortellende bilde:-)
Roy Arne K.

Fint og spekulativt bilde av disse tre (Barbidokkene?)
Liker veldig godt komposisjonen og lyset.

Bra og kreativt det her.

Mvh. rak
Tove H.

Tusen takk for alle kommentarer - setter stor pris på dem!
Det er ment å være spekulativt... Jeg har jobbet mye med dette motivet...tro det eller ei.... gleder meg at det appelerer til fantasien:-)
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Et fint motiv dette. Klare farger, kledelig med det blå vannet foran kvinnene. Jeg liker godt vinden i håret . Er det "småfolk" dette? De ser små ut mot bølgene i vannet.De ser voksne ut, så er nok "småfolk"...;-)Mener å ha lest litt om slike.. Skal tro hva de skuer mot...Må vel være mennene som ventes hjem fra fiske!
Jeg liker komposisjonsvalget. Godt og kreativt jobbet!

Inger-Lise
Øyvind S.

Du setter jammen fantasien på prøve, og det blir et fantasi bilde med mennesklig innhold slik jeg ser det, lengsel etter hva.. kansje noe som aldri vil skje, to holder sammen.. steinen skiller ut den sorte fra felleskapet.., mulig jeg roter det til..men fasineres av det ikke opplagte svaret.. et bilde jeg vil gå tilbake til.. du har svaret, vi andre må lete etter det.. sunnhetstegn for et bilde..
Øyvind
Tove H.


Hyggelig å høre at bildet i seg selv holder mål - og at dere ser og tenker ulikt - men ikke altfor ulkt om innholdet. Det er et åpent bilde med mye symbolikk.
Steinen som skiller den sorte fra de andre, var noe jeg tenkte på.
Veldig glad for kommentarene - tusen takk!
Hilsen Tove
Bjarne N.

god ide, men ikke helt gjennomført. for meg blir kontrasten mellom de "myke" figurene og vannet og den harde, kantete steinen for stor. det forringer stemningen. kunne også kanskje tenkt å hatt med horisonten, eller et annet element som figurene skuer mot. men her har du jo villige modeller til å gjøre akkurat hva du vil:-)
Tove H.

Tusen takk for kommentar! Sandstrand og horisont skal jeg ha en annen gang.....det kommer når jeg en gang får andre modeller.....!
Hilsen Tove
Odd E. k.

Du milde himmel Tovemor...

Har søstrene begynt å se etter rekeved fra tyri si ferd, får håpe dette ikke er slutten på hans ferd. Har stått i vannkanten i over en uke nå, uten å oppdage annet enn abbor og blekksprut...appropo blekksprut..Det skal være megastore blekkspruter ute på de syv hav som kan sluke slike skuter som tyri sin båt.. får håpe ikke, ..nei,får ikke la tankene gå dit hen. Tyri er fortsatt ute på de syv hav. Det er drivdalsgubben som har gjort oss på dotten her et puss...Arild ble skikkelig lurt, da han trodde tyri ble reddet av et helikopter fra Sola...Det var drivdalsgubben så ble snytt fra å ikke bli tatt med på seilasen, som utga seg for å være tyri som hadde havarert med mannskapet utenfor kysten...(Se under tyri sitt bilde om hendelsen jeg har skrevet).

Vil ønske deg en riktig god pinseaftenfra ekornskogen.

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu