Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Et uttrykksfullt og karismatisk ansikt og et sterkt blikk. Noe som forsterkes gjennom fin og passende bruk av teknikk, herunder kontraster, kameravinkel osv. Du viser at du som fotograf har god kontakt med hun du portretterer på en sånn måte at du får frem noe som gir meg som betrakter grunnlag for å oppleve noe av denne dama som type. Blikket, holdningen, ansiktsformene osv. Synes du her klarer å formidle både stolthet, sårbarhet og følsomhet - alt i ett og samme bilde. Fint dette.
Bjørnar P.
Meget god kontakt med modellen, som oser av kraft og besluttsomhet samtidig som hun er feminin. Et flott alternativ til alle de porselensdukkene vi så ofte ser på bilder.
Lys og bakgrunn virker gjennomtenkt, og bildet har en komposisjon som er dynamisk, men samtidig i god balanse.
Bagrunnen viser at dette ikke er et studio, men kanskje i en skog eller et annet miljø der jenta føler seg hjemme. En glatt studiobakgrunn hadde blitt feil for meg i dette tilfellet.
Bjarne N.
sterkt og direkte blikk. bakgrunnen skaper spenning og dynamikk, nesten litt mystikk. men den hvite skjorta forstyrrer VELDIG. på min skjermer er store deler av den i tillegg utbrent. jeg kan ikke få sagt det ofte nok; du skal være veldig bevisst når du fotograferer modeller med hvite klær...
Carl Martin N.
fin kontakt med modellen, godt uttrykk, fint lys. skulle til å kommentere det Bjarne er inne på, før jeg så kommentaren hans. Den hvite skjorta stjeler litt oppmerksomhet, men samtidig er det jo noe med jenter i hvitt...
Arne S.
Dersom du beskjærer det lyse "strået" over hodet oppnår du to ting. 1) Eliminering av et uromoment. 2) En mer dynamisk diagonal fra ansiktet og ned skuldra.

Og selvsagt, overdelen skulle vært mørkere. Ellers ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu