Samling
Utstyr
  • Canon Rebel XT (350D)
  • Sigma 17-70mm, f2.8-4.5 DC Macro Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Liv F. D.
Hei Ynge.
Først av alt, et vanvittig flott sted du har beveget deg til her. Nydelig grønn/blå is i et speielt lavt lys. Liker skyggene på isfjella. Det gir god dybde i bildet. Ser nesten ut som kulisser i en film.
Menneskene er satt i det gyldne snitt så det er OK at de er midtstilte. Fint med dramatisk himmel. Joda, jeg likte bildet.

mvh
Liv ")
Thorbjørn R.
Spektakulær, forreven is - gjengitt i flotte blåtoner mot dekorativ himmel som bakgrunn. Dramatisk og eksotisk, akkurat slik vi liker å se det. Men det er noe usjamerende med gruppen med mennesker i midten her. De ser ut som en gruppe turister på guidet tur i isen. Sannsynligvis en broket forsamling, med varierende interesse for breen og omgivelsene. Dersom dette rent faktisk er turister på guidet tur i isen - så er jo dette en ærlig stemningsrapport - og slikt sett greit nok. Men jeg må innrømme at min opplevelse av bildet nok hadde vært bedre om disse folkene hadde vært byttet ut med et taulag med stegjern og isøks, på vandring langs en av eggene her.

Mvh Thorbjørn

Avsluttet .
Enig med de andre her at det er fantastiske omgivelser du her har vært i, men at du kanskje ikke er helt i mål. Skjønt helt i mål er det vel ingen av oss som noen gang er. Men jeg tror bildet og ikke minst motivet hadde tjent på at den menneskemengden der fikk en litt mere sentral plass i bildeflaten. At du gikk litt nærmere og fikk med mere av dem samtidig som du også fikk med noe av omgivelsene. Nå er det mye forgrunn bl.a. som jeg ikke ser helt hva skal tjene motivet. Teknisk er det fint utført.
Yngve Sem P.
Takk for gode kommentarer alle sammen !

Liv, verden er noen ganger uvirkelig flott. Hyggelig at du synes midtstillingen er grei, jeg prøvde ut en del varianter.

Jo, Thorbjørn, du har nok rett i at disse menneskene er på en kort rusletur på breen (tok bilder av seg selv, og gikk ned igjen), og at klatrere selvsagt ville økt dramatikken en del. Et motiv av mer malplassert art kunne jo også fungert godt, synes jeg, men jeg fant ingen gode muligheter. Hadde selv begrenset tid, dessverre. Har flusst av bilder fra denne breen i Argentina, men ingen jeg er stor-fornøyd med. Kanskje jeg blir det. :)

Godt innspill fra deg, Tommy. Nærmere er ofte bedre. Forgrunnen synes jeg derimot har en misjon i størrelsesinntrykket, men jeg ville altså ideelt sett hatt et mer spennende sentrum.
Øivind Helge E.
Du verden for et bilde! Menneskene ser ut som miniatyrer blant de store isformasjonene. Lyset ser nesten ikke ekte ut, men gir en herlig trolsk følelse. Hadde det vært mulig å lysne noen av personene i gruppen en ørliten grann? Da hadde det vært perfekt i mine øyne. Den midtstilte komposisjonen funker for meg. Det gir en tablå-aktig setting.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu