1. Vinkelrett
Liker måten husene passer til fjellet.
Bildet inngår i albumet Kveld i Vesterålen - Sein kveld der lav sol og skodda sloss om oppmerksomheten
Utstyr
  • Pentax k10d
  • zoom ca 100mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dirk R.
God morgen Knut,

jeg prøver meg på "bildekritikken" :-)

jeg synes i utgangspunkt at bilde er vellykket. skarp og i tilleg naturlige farger. Men bildet i seg selv skjev , det er det ikke det se jeg husene er jo helt lotret men uanset pga forgrunnen virker det skjev på meg. kunne tenke meg at bare fjeltoppen uten forgrunn virker like bra (smaksak)
Alt i alt et bra bilde.

Hilsen dirk
Avsluttet .
Søtt og små-nasjonalromantisk bilde med fin bruk av gjentagende former mellom bygningenes tak og fjellet der bak. Et bilde jeg oppfatter som ikke det helt store og ambisiøse prosjektet rent motivmesig, men som et ganske ordinært, fint, rent og pent hverdagsmotiv. Pent og hyggelig, men kanskje ikke så veldig mye mere...
Knut Georg F.
Hei
Mange takk for kommentarene. Bildet er tatt "i forbifarten" uten stor planlegging, og er enig i Tommsy sin beskrivelse her. Hadde lys/himmel hatt mer å bidra med av dramatikk, tror jeg mer kunne vært å hente her.
Jon K. L.
Synes det her ble svært bra. Fint med kveldssolen på skyene, og refleksen av sola i vinduet på våningshuset. Fin norgesreklame med våre mektige fjell :)

Jon K.
Elna T.
Hei Knut!
Liker dette bildet. Den kalde fargen på husa og så lyset i ruta frå den varme fargen i skya Kanskje litt mindre gress og litt meir himmel hadde gitt litt meir luft over det maiestetiske fjellet...mvh elna
Knut Georg F.
Hei Jon og Elna
Takk for gode tilbakemeldinger og forslag.
Det var en kveld med blanding av skodde og midnattsol, med mange flotte naturopplevelser (se også bildet:bilde nr. 421785).
Mvh Knut
Thorbjørn R.
Slett ikke dumt. Gjentakende former i hus og fjell er nevnt her - og er viktig for bildet, slik jeg ser det. Som du selv sier, så kunne lys og en mer dramatisk himmel hevet bildet.

Mvh Thorbjørn
erika gohde s.
Liker bildet. Dramatisk med det spisse fjellet som passer på og samtidig "truer" den vesle gården under. Liker at skyene er med i bildet og lager litt liv og reflekterer litt lys.
Erika Gohde Sandbakken
Inger-Lise S.
Sikkert ting som kunne vært annerledes, men jeg liker bildet. Fint hvordan lyset faller på fjellet,slik at det grønne i fjellsiden kommer fram med solskinn. Skyene gjør seg godt her.
Et fint motiv dette.

Inger-Lise
Knut Georg F.
Hei Thorbjørn, Erika og Inger-Lise
Takk for gode kommentarer. Anbefaler en tur ut i Vesterålen!
Mvh Knut
Sissel N.
Et nydelig sted! Fin formidling:)
Per Harald G.
Den norske bonden er som fjellet, han vil alltid vere der, sjølv om betingelsane for å drive jordbruk blir verre og verre i dette landet.

Dette var tankar som kom til meg då eg såg dette bildet. Fint samspel mellom gard og fjell. Likar ekstra godt den kvite skya til venstre. Godt komponert, syns eg.
Knut Georg F.
Takk Sissel og Per Harald for kommentarene. God assoiasjon mellom bonden og fjellet PH.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu