off pist
Fotograf
Utstyr
  • Pentax Espio 928
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jóhann Á.
Jeg er ingen spesialist på snowboard, men jeg likte den forblåste stemningen som du formidler. Fint med referansene i bakgrunn og vinklingen på opptaket. Gir et sug inn i bildet.
Henning J.
Bra & stemningsfullt bilde! Du får utrolig mye ut av ditt kompakt-kamera. Selv om du denne gangen har jukset litt og ladet med 6x6 ...... ;-)


Godt nyttår! mvh Henning
Frank W. G.
Du har på en fin måte formidlet værtypen her. Nemlig at det er kaldt og forblåst. Ellers et greit nok bilde.

Frank
Rune T.
Bortsett fra at det ser kaldt ut er det lite jeg forbinder med bildets tittel. I tillegg var det relativt flatt :)

Som ivrig snowboarder selv, kunne jeg ønsket noe mere action i bildet.
Marcelo V.
Selve miljøet fungerer fint. Men det ble for statisk synes jeg. Er dette tatt på Vassfjellet?
Hilsen
MV
Dag N.
Det er tatt på Vassfjellet, TV masta til høyre i bildet.

Snowboard er mer enn action Rune, det handler om å komme vekk fra de preparerte løypene, ut på fjellet til de jomfruelige nedkjøringene. Da må man finne seg i att det er litt flatt på veien fram. Kanskje man til og med må ta av seg brettet og gå en bit.

Dette er ett bilde om stemning og forventning... og det er definitivt ''off pist''...:-)
Rune T.
Ja Dag du har helt rett. Det er mulig at det er jeg som er stigmatisert i forhold til bruken av begrepet ''Off Pist'', og hvordan jeg selv tenker og praktiserer bruken av begrepet. Bokstavelig talt kan det selvfølgelig benyttes som ''utenfor løypa'' og da er tittlen sikkert korrekt. Men den formidlet ikke det budskapet til meg. Det er jo blant annet dette som bidrar til at det å se på andres bilder er interessant, flere syn fler vinkler.
Øystein K.
enig at snorboard handler om mer enn action, og det å komme seg bort. men da burde du tatt deg tid til å fjerne den antenne masta i bakgrunnen...
Bare som et tips. men motivet ha for lite liv i seg til å passe tittelen... det er for lite fart og bevegelse i det. hvis du utelater farten, må du ha andre momenter. feks. mere fjell og pudder. urørte områder. ellers et bra komponert bilde syns jeg.
Ta en titt på et bilde jeg har tatt.
Prøvde å få frem ''essensen'' i akkurat det temaet du tar opp her. Utenfor løypene handler det om å nyte naturen, og de urørte delene av fjellet.
bilde nr. 55288

MVH. Øystein Kvanneid
Dag N.
Bildet går ikke helt hjem hos alle skjønner jeg, og det er greit at noen mener at begrepet ''off pist'' er relatert til fart, men jeg har litt problemer med å skjønne det helt.

Jeg kunne selvfølgelig fjernet masta, men jeg syntes ikke det var noe poeng, den er grei som en referanse og for meg ødelegger den ikke stemningen av snøvær og fyk på fjellet.

Det er vanskelig å sammenligne bilder, og ditt velkomponerte, siluett/solnedgangbilde er noe helt annet enn bildet mitt. Litt fjernere fra snowboardaktiviteten for meg i og med at snøen er fraværende. Men det er klart det finnes mange fine stemninger å gripe tak i når man er ute på brett...:-)

Til Henning... Godt nytt år til deg også! Det er ikke lett å klippe til 120 filmen så den passer, men det kan jo være verdt slitet..;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu