Skin Diver
En av mine skoleoppgaver var å lage en poster eller magasin cover, og du skulle gjøre alt selv fra å ta bildet til design og printing av produktet. Jeg valgte magasin cover. Revet bildet er tatt fra er Wheeler Reef, The Great Barrier Reef, Australia
Utstyr
  • Skolens UV kamera
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDiaz
  • Nei
  • AnnetDykket ned på revet med en spider (strobelys som du har på skulderen festet på drakten og går over hodet) Tok bildet, fremkalte filmen, scannet bildet redigerte bildet i PS, importerte bildet til Quark Express, redigerte og designet coveret, printet det i i photo laser printer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anders K.

bra at bladet ditt er billigere her hjemme i norge :-)
Frank W. G.

Fin og oversiktlig forside, men kunne tenkt meg litt skygger her og der i skriften. Ikke bare i overskriften. Kanskje noen i rammer også!

Mvh Frank
Ingrid B.

Bildet er ålreit, men kunne inneholdt flere kontraster. Typografien er rotete, med kjedelig bruk av fonter og upassende farger (spesielt den røde). Tittelen er forsåvidt morsom, men kunne kanskje vært litt større?
Espen H.

Som forside fungerer dette heller dårlig. Fire forskjellige farger på totalt fire titler er ikke bra. Plasseringen av logo/magasintittel er heller ikke god. Den burde vært venstrejustert med prisene høyrejustert

Titlene dine bør være i kun to størrelser, én for hovedsaken og én for resten. Hovedsaken bør ha en klar sammenheng med bildet. Det funker ikke her. Hovedtittel ville jeg plassert på toppen, og venstrejustert resten av titlene (i samme farge, samme font og samme størrelse). Det hadde jo ikke gjort noe å faktisk fått sett litt av bildet.

:-) Espen
Erlend M.

Enig med EH. Men du kan godt bruke flere fontstr./fonter, så lenge de passer til hverandre, det gjør de ikke her. Bildet burde også vært mye skarpere. Hadde jeg vært deg ville jeg studert layoten på kjente magasiner og prøvd å etterligne.
Stian N.

Bildet var fint, samme med tittelen og måten den er speilvendt på.

Ville ryddet mere opp i typografien, ikke så mange farger på tekstene. Hatt lik pungt størrelse, eller laget de enda større og mindre for å skape kontraster. Brukt kun bold eller kondensed på tekst om pris,
november 2001 og world`s best........

Men viktigst er å få tekst og tekst bokser på linje, vist du bruker hjelpelinjene i Quark express vil du se at world`s best........ og november 2001 ikke er på linje.
Det samme med skin Diver test... Cave Diving... og Explore the Great.... disse er ikke på linje.
Samme igjenn på vensre side, skin Diver test... skulle vert på linje med prisene (lodret) justert litt inn mot mitten.
Skriften i rødt er ikke sentrert, men ligger til høyre på bildet.

Håper ikke du ble fornærmet nå :)

Jeg skal selv begynne på magasin layout på mandag med inlev. om 2 uker, så jeg er veldig på ''kikk'' etter forsider om dagen.

Jeg tengte selv å legge min ut her så da er du hjertelig velkommen til å komentere tilbake..


Med vennelig hilsen
Stian. (-_-)
K B N.

Dette ser ikke ut som ''the worlds bestselling dive magazine''... for å si det slik.
Morten H.

For mange farger på overskriftene. Plasseringen av logoen var ikke helt bra, lengere ned og til venstre. Men du er på gang! Hva med en barcode? Tror ikke jeg har sett noen forsider uten det :)
Karl Øystein L.

Jeg var også enig i at det var rotete og ville ikke blande farger, men læreren liker ikke skandinavisk design, han mener at det er for ryddig. Han ville ha australsk desig som dette og han var meget fornøyd med reultatet.

Vi har hatt gjesteforelesere på skolen i både australsk og skandinavisk design siden det er endel skandinavere som studerer her nede. Det er smak og behag, noen liker skandinavisk design og noen liker rotete australsk design her nede og du må bare gjøre som læreren sier for å få bra karakter. MVH Karl
Lars L.

De har tydeligvis mye rart for seg down under.
Karl Øystein L.

Hei Lars!

Som jeg skrev tidliger, det er smak og behag. Der nede synes de at vi er for ryddige med våres design og layout. De mener at des mer rot og info i bladet selger mer. Noen norske blader som Her og Nå bruker noe lignende australsk design.

De har også en annen stil en oss når det gjelder fotografering også.

Bilder som jeg får bra kritikk her får jeg dårlig kritikk for der nede og omvendt.

Hilsen Karl
Tor Olav H.

Mye her som fungerer bra, men er ikke helt med på hva de brune ''taggene'' er for noe nederst på bildet.
Set ut som du hadde et fint dykk med sel og greier.

Hilsen Torro
Christian S.

Enig med mye her ja... typografien er definitivt mulig å forbedre... Personlig synes jeg ofte at overskriftene gjør seg best på venstre side, ikke spredd rundt som her. Dessuten er det viktig å finne en font som ser tiltalende ut, og som kan brukes til hele forsiden, ellers blir det lett rotete...

Tittelen bør dessuten være større, og skille seg klarere fra den andre teksten. Kanskje du kunne ha lagt inn en ''overflate'' eller bølgelinje mellom Skin og Diver, for å få diver til å være under vannet? Eller kanskje det ville være bedre å sette dem etter hverandre, for å fylle ut bredden bedre.

@ Torro: Taggene er nok såkalte staghorn corals, og jeg tror neppe det er en sel... kikker du nærmere etter ser du at det er en fisk!

@ Stian Nesse: Trenger du ideer til forsider, så gå inn på www.unterwasser.de, det er ingen dykkermagasiner som slår dem på lekre forsider! Gå evt. direkte til http://www.unterwasser.de/nachbestellung/Nachbestellung/ så får du se noen flere. Dessverre ikke så store bilder, men bra likevel :)

Mvh. Christian.
Avsluttet .

jobb litt mere med typografien dette blir for rotete tenk enkelt
Øyvind B.

Jeg vil oppfordre deg til å drite i hva læreren din mener !! Jeg er selv mediastudent i Australia og har hatt problemer med å få unien til å fatte at Australsk design ligger 20 år bak i tid. De har kommet seg etter aktiv informering fra norske studenter.

Karakterer er ikke viktig, de betyr null og nix, det er hva du har i folioen som er viktig. En forside som dette kan du ikke ha i folioen din og være stolt av den !!

Jeg vil si at hvis ikke læreren din skjønner at du ikke kan studere deg frem til å bli en dårligere designer, så er han ingen god lærer. Han bør også forstå at vi er ikke her for å tilpasse oss et Australsk måte når det kommer til dette feltet, det er det norske markedet som er viktig for oss, om du ska hjem til Norge da vel og merke.

Utifra bildene dine vil jeg tro du kan myyye bedre enn dette her, du har tatt mye fete bilder !!!

Keep up the good work and the RIGHT work.

Øyvind i Melbourne

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu