Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger746
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ronny A.
Hei Håvard.
Vågal kar dette, som går med "snurrebassen" ute i det fri:-)Liker bilde i s/h og det mørke rundt.
Ikke enig med formatet her, kutt både foran og bak, som Grethe Roede ville ha sagt;-) Skulle også gjerne sett kameravinkelen noe lavere.
Men et bilde som skiller seg litt ut, og det er bra!
mvh Ronny
Per Harald G.
Dette er Homosapiens, naken og avkledd, veidande etter noko, eller nokon. Tid og stad er ikkje meir. Her er det berre mann og natur. Ein ser jo at han kjem frå sivilisasjonen, hår og skjegg er jo forholdsvis nytrimma, men du har skapt ei stemning der ein ser at det primitive instinktet har vakna i den sisviliserte mannen. Eg syns det skal vere rom, både bak og framfor han. Han kjem frå ein stad, og han skal vidare, han er ikkje ferdig med jakta.

Ei mektig skildring av mennesket, syns eg.
Knut R.
Umiddelbart gjør bildet meg nysgjerrig på hva dette er og hva du prøver å vise. Jeg ser en mann med en velbygget, tett kropp holde en rustikk stav som vel er en gren av et tre. Kanskje en viking? Han står plassert i naturen og bildet gir inntrykk av at det er mørkt. Lyset kan tyde på at det er sen ettermiddag. Føttene forsvinner i det mørke gresset.

Ser at du har lagt det inn under Akt, så bildet bør vel vurderes ut fra det. Bildet viser en kraftig, muskuløs kropp i en stlisert stilling. Det skarpe/harde lyset gjør det vanskeligere å se detaljer i musklene.

Jeg blir ikke fortrolig med komposijonen, - mer eksakt plasseringen av mannen i flaten. Jeg synes han er plassert for mye mot midten og for langt ned. Vignetteringen du har benyttet fremhever mannen, men gir veldig store mørke flater som ikke tilfører noen informasjon.

Du har valgt å fotografere han i fugleperspektiv som både gjør meg nysgjerrig på hvor du sto når du fotograferte han og hvorfor du har valgt et slikt perspektiv.

Jeg tror vel også at jeg hadde ønsket å se han mindre i profil og litt mere forfra/en liten vridning.

Totalt et spennende bilde som man stopper opp ved, men som du skjønner synes jeg ikke alt stemmer helt her.

mvh Knut
Håvard F.
Tusen takk for hyggelige vurderinger rundt bildet Ronny, Knut og Per Harald. Ser Ronny og Knut vil kutte, men her ønsket jeg nettopp å ha rom forran og bak, så her må jeg nok stole på følelsen min da jeg tok bildet.
mvh
Håvard

Kjetil K.
Dette er et vågalt og annerledes bilde. At det er i bw synes jeg passer godt med tanke på stemningen som det medbringer. Modellens positur og ansiktsutrykk er kraftfull og modig...og historiene her er mange, noe jeg liker godt.
Er noe usikker på sentrumsorienteringen her, men har kommet til at jeg synes det teknisk og kompmessigsett er bra. Liker dette!!

-Kjetil-
Avsluttet .
Vestlending tidlig på morran, på vei hjem fra pokerlaget?
Synes bildet ble litt komisk. Virker som han blåser seg opp og er ukomfortabel.

Ser fint ut teknisk.
Anita D.
Hei, Håvard...
Synes Per Harald beskriver bildet slik jeg opplever det også. Rom foran og bak er absolutt på sin plass her, siden bildet da gir betrakteren større mulighet for å spinne på en historie.

Og menn med muskler blåser seg vel litt opp innimellom...he-he ;)

Liker bildet!

-anita :)


Ottar P.
Flott bilde i s/h av den
vågale mannen!!
Håvard F.
Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger.
mvh
Håvard
Isidoros P.
Ja mannen viser musklene sine i mørket.Dette kan ikke bli tett og dette må ha rom rundt.
Jeg ser ikke mannen som noe annet enn et objektiv som stilles ut.
Hvitt kropp litt melkeaktig gjør seg flott mot mørket.
Du sier akt jeg ser akt og jeg liker det jeg ser.
Avsluttet .
Ikke enig med Knut sin synsig omkring dette bildet. Jeg liker både format og elementenes plassering, ditt standpunkt, lys og det totale mørke gir meg en følelse av at mannen kommer ut fra sitt bosted, med stedets beboere sittende igjen i "byen"; derav det svake lyset som ender opp i total mørke i venstresiden, hvor denne mannen nok skal ut på jakt etter mat.
Enten det, eller så er det noe helt annet. Kanskje damen har forlatt ham, og hun skal innhentes, koste hva det koste vil.
Mange historier kan bygges rundt dette motivet. Bra du brukte blitz, slik at vi får lyst opp mannskroppens forside også.

Et meget spennende bilde, som kan gi betrakter ville fantasier om det meste.
Bra jobba.
mvh arild
Håvard F.
Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger Isidoros og Arild.
mvh
Håvard
Inger-Lise S.
Hei Håvard!
Naken mann med staur...:)
Vel, her er plasseringen etter boka,-mer luft foran enn bak, ikke midtstilt altså. God belysning på mannen, fint framkommende mørke rundt.
Må le av Arilds kommentar ;-) Fange mat eller dama med staur?? Ja,ja, godt det ikke er bue eller noe værre ;-)
Fint bilde.

Inger-Lise
Håvard F.
Tusen takk for din kommentar Inger-Lise. Setter pris på det.
mvh
Håvard
Lill Beate Bru F.
Kjempe flott komposisjon... robust og flott modell, liker mørket som du formidler så godt her, pluss lyset på mannen som er fint plasser i bildet.
Et bilde som kan forteller flere historier:-)
Håvard F.
Takker så mye fin din kommentar Lill :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu