Vi står han av
Tatt under tilnærmet storm på ei strand ved Varangerfjorden.
Utstyr
  • Olympus E-3
  • Olympus 7-14mm
  • Brennvidde7mmmm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan-Vidar B.
Er veldig vakkert dette Bjørnar. Får en følese av å være tilstede i dette bilde, og et ord som dukker opp er ensomhet når jeg ser på bilde. Dette er teknisk veldig bra som vanlig fra den kanten. En god komposisjon har bilde også. Rett og slett glimrende jobba..:)
Knut Georg F.
Får litt assosiasjoner til Salvador Dali, flott setting med absurde tarekvaster som står han av i stormen som akkompagneres av farger som hentet fra sydhavsøyer.
Mvh Knut
Erik J.
Komposisjonen syns jeg er svært bra, med en solid forgrunn med de sopplignende greiene som ser litt surrealistiske ut. Skrålinjene de danner harmonerer fint med svakt skrånende vannkant og bølge. Fargemessig blir jeg litt forvirret, jeg er ikke så kjent nordpå men forbinder dette med langt, langt sydpå? Jeg får derfor fornemmelsen av ikke naturtro og litt mye PS, men jeg kan godt ta feil. Uansett er bildet fint å se på.
Bjørnar P.
Forvirringa er tilsikta! :)
Brukte noe digital sminke for å få sydlandsstemning kombinert med typiske nordlandske element.
Morten M.
Litt varme farger.. sånne farger som dette finnes vel ikke der oppe... er finnmarking sjøl!=)
Kristin S.
Småkult med disse tang greiene som strekker seg til værs:) Det er vel mest vanlig at de ligger vannrett disse? Har ikke sett dem i en slik posisjon før:)
Jeg liker komposisjon og utnyttelse av billedflata. De lagvise diagonale linjene gir fin dybde. Det jeg ikke liker er fargene (eller fargene er fine), men synes det blir litt ps aktig her.. Tror dette kunne gjort seg i s/h også:)

Mvh Kristin
Bodil Kristine F.
Synes den oppadstigende tangen er godt plassert i bildet.Det er noe mystisk og trassig over disse vekstene.
Komposisjonen blir kanskje litt tung på venstre side.

Mvh Bo
Gunnar John C.
Jeg ser et herlig, trossig uttrykk for nordboeres liv og relasjoner - jeg ser metaforer i denne gjengen av blonde villstyringer til knes i sand. Spenstig utnyttelse av komplementærfarver.

Undrer meg på om en variant uten himmel kunne ha noe for seg? Et kutt omtrent i horisontlinjen eller like over ville dempe naturen og fremheve metaforen, tenker jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bjørnar P.
Fjerning av himmelen ville fjerne noe av følelsen av uvær, og dermed noe av symbolikken også. Det ville dog gi mer oppmerksomhet til forgrunnen, og kanskje uværet er godt nok markert uten himmelen også?
Gunnar John C.
De gule hodene speiler uvær sterkt i seg selv, synes jeg. Jeg tror jeg ville prøvd et kutt rett under den aller nederste, tynne skystripen, kanskje tilogmed i horisontlinjen.

Mvh.,
Gunnar
Thorbjørn R.
Du får fram en meget flott, nesten surrealistisk stemning av et i utgangspunktet ordinært motiv. Her synes jeg det meste stemmer og kan desverre ikke gi noe ytterligere kritikk. Jeg vil tro dette gjør seg i stort format - på veggen.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu