lunde på runde:-)
funker dette,selv om ikke eksponeringa er helt etter boka?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Flott (landings?)positur på denne spektakulære fuglen. Den mørke gjengivelsen funker ikke helt for min del. Det blir noe veldig grått over det.

Mvh Thorbjørn
Kjetil S.
Har du forsøkt å lysne kun de lyseste partiene, feks med dodge på høylysene? Fungerer det, vil fuglen komme frem fra det litt triste grå sløret. Bildet er utrolig flott mtp positur og retning, og det er på nippet til at det fungerer i mine øyne, selv om det er i mørkeste laget.
Odd E. k.
Et utmerket bilde der det vesentlige ved fuglen kommer godt frem. Nydelig fokus som fremmer og fasinerer slike motiver. Meget bra fanget igjen Anders!!

Mvh

Odd E.

Inger-Lise S.
Posituren på lundefuglen er meget bra.
Som nevnt er bildet noe mørkt.
Det er jo spørsmål om hva du vil formidle her..Er det et artsbilde, er det nok for mørkt og burde lysnes. Om du ønsker å formidle stemningen og måten lundefuglen kommer mot oss på, nesten litt truende (for å overdrive) har du lykkes etter min mening.
Det som bærer bildet er positur og stemning.

Inger-Lise
Truls Erik N.
Hei.

Meget spennende bilde, men litt for dunkelt for meg.
Jeg lekte litt med bildet ditt i PS. Brukte filter lightning effects og omni, med en sirkel som deket hodet og litt av vingene så det ble lyset opp, og resten av fuglen forsatt er i møreket. Det ble meget bra etter min mening. Det fremhevet enda mer at fuglen kommer fra mørket og rett mot titteren.

Veldig bra fanget, skikkelig spennede bilde.

Truls
Roy Arne K.
Liker modellen her og posituren den har.
Her er det alt for mørkt - det er hovedsaken her.
Ville laget bildet en god del lysere, selv om det da blir litt likt ditt andre bilde. Det er det eneste jeg kan si ettersom bildet er så mørkt - og det er vanskelig å se detaljene.
Er sikkert et kjempebilde - etter en del justeringer.

Mvh. rak
Tor Eirik P.
Hei Anders, og takk for sist!

Mange flotte bilder du hadde lagt inn i det siste! Hadde planer om en Rundetur i neste uke jeg, men det kjærer seg nok da jeg må offshore snart og har andre prosjekter jeg må prioritere.... kanskje neste år! :)

Jeg synes dette funker som bare tusan! Artsprortretter av lunden har vi da sett før, så hvorfor ikke gjøre noe annet?! Ville heller hatt dette på veggen en de fleste "vanlige" lundebildene jeg ser her på doten! :)
Likte foresten godt det første også, men synes dette var mer spennende, mye pga vingene kommer bedre frem her!

Takk for kommentar på svartand bildet mitt foresten :)

Ha en fin dag!
Tor Eirik
tor åge s.
Enig med Inger Lise her... Kommer an på hva du ønsker og vise.... Som stemningsbilde er det meget spenstig utført etter min mening....
mvh totto
Leif Egil H.
Hei Anders

Som et kunstnerisk uttrykk er dette et meget bra bilde. Det har et noe sørgmodig uttrykk, med lunden som er trist klovn i bildet. Den mørke fargen i bildet flytter opplevelsen av vingene lengre bak.
Veldig stilig, og absolutt noe som kunne vært flott på vegger.

Om det var meningen at det skulle være et fuglebilde er det alt for mørkt. Ved at nettopp fuglens svarte kropp går i ett med bakgrunnen, så ser det ganske underlig ut.


Leif Egil
Erling K.
Enig, det er litt i mørkeste laget.

mvh Erling
Aina s.
Jeg synes "lunde i farta" på bildegalleriet fungerer mye bedre. Dette kan sikkert fungere som en dystrere variant av "lunde i farta", men med bittelitt mer lys kanskje. Det blir noe grått og flatt over det, i motsetning til det andre bildet ditt hvor lyset på hodet gir inntrykk av at fuglen kommer ut av bildet.

Mvh Aina
Gunnar N.
Hei, og takk for hyggelig prat (på Runde).

Dette er svært nær - det er vel liten tvil om at bildet er undereksponert og kanskje er det lysforholdene som får ta skylda. Egentlig synes jeg bildet har et spennende, litt trolsk uttrykk slik det framstår, men kanskje hadde det blitt enda bedre dersom du lyser opp enkelte partier på fuglen. Muligens er dette å be om et støyproblem.

mvh Gunnar N
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu