Tigerbad 2
Her er han på vei opp fra badet. Ikke forfra som noen ønsket på tigerbad, men profil.
Bildet inngår i albumet Dyrepark - Bilder fra dyreparker
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 75-300mm IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.
Hei!
Her har vi tigeren i profil, ja.
Et mektig og flott dyr. Lyset er litt hardt, men sola skinner tydeligvis rett på tigerens hode.
Veldig fin speiling i vannet.Gode farger.

Inger-Lise
Aina s.
Jeg synes dette er bedre enn det forrige. Fargene er enda flottere, og du har truffet veldig bra med skarpheten på tigeren. Hele speilinga er med. Et behagelig bilde.
Får assosiasjoner til spa og velvære, og det ser ut som den koser seg. Samtidig virker den årvåken, og ser ut til å lure på om den nettopp hørte noe i buskene. Med tanke på at den er i dyrehage - så synes jeg du har truffet godt med å få frem villdyret/jegeren. Et bilde av gjespende tiger ved nettingjerde ville vært noe helt annet. Synes dette ble et veldig bra dyrehagefoto. Kanskje dempet det skarpe lyset på ansiktet noe dersom det er mulig (?), uten å gjøre resten av bildet mørkere eller at det ser unaturlig ut.

Mvh Aina
Bjørnar P.
Et godt over snittet-bilde fra dyrehage. Her er det ikke bare dokumentasjon på hvordan tigeren ser ut, du har fanget en situasjon og ei stemning som krever teknikk og god timing.
Speilingen gir bildet et solid løft. Minus for hardt lys, som kanskje kan dempes ved bedre etterarbeid, særlig dersom originalen er i RAW.
Morten M.
Jeg henger meg på de andre, et flott bilde av en tiger. Den litt uskarpe bakgrunnen og vannet danner en fin ramme for dette flottet dyret. Refleksjonen av tigeren i vannet fremhever også dyrets bevegelse sammen med de små bølgene. Er enig i at lyset er litt for fremtredende rundt øyene på dyret, burde vært justert noe ned. Dyret fremstår som veldig skarpt, generelt sett ett flott bilde. Hilsen Morten
Tove H.
Det harde lyset på ansiktet er nevnt. Ellers er bildet vellykket i mine øyne. Nydelige farger . Tigeren ser ut til å nyte badet - bildet oser av velvære. Fin speiling som tegner seg vakkert i det grønne vannet. En god følelse av et øyeblikks ro.
Hilsen Tove
Lars-Anders M.
Jeg syns selv bildet er bra. Man kan ikke se att det er i en dyrepark.
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu