Bildet inngår i albumet Pip-pip'er i Norge -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_405178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ottar P.
Fint bilde med flott positur av fuglene.
Veldig bra!
Håvard F.
Et godt foto av lundene dette. Likte særlig at den ene står med rygg til og den andre i livlig positur med front mot deg. Fint format. Bra utført foto.
mvh
Håvard
Per Einar G.
Hallo Thorbjørn,

Artig positur og vinkling av den bakerste Lunden, ser noe rare ut disse fuglene og spesielt slikt du viser det her.
Lyset i fjærdrakten gjorde seg også og spiller litt på lag med fargene på nebb og føtter, så alt i alt et bra bilde med rolig nøytral bakgrunn som jeg ikke finner noe å pirke på.

Mvh
Per E.
Inger-Lise S.
Fint bilde med artige positurer. Jeg liker at de sitter motsatt veg her.
Behagelig bakgrunn. Godt presentert.

Inger-Lise
Øyvind S.
Det blir vel posituren på de flørtene som vinner min interesse for dette bilde, gjør fuglebilde til noe utenom det vanlige, nær fortelling om sysler de de driver med før forøkelsen av bestanden..synes nok det ble noe lyst på steinen,vingene og toppen av hodene, og når du er så nærme ville det heve bildet med detaljering i fjørdrakten spesielt den med ryggen til, mulig du har noe å gå på i RAW fila.. bakgrunnen synes ble ren og bra, passer godt til helheten.. god story..
Øyvind
Bjørnar P.
Morsom positur. Jeg har sans for fuglebilder der fuglene viser en form for personlighet og ikke bare er pene å se på, og det synes jeg du har oppnådd her. Mulig litt oppletting i ryggen på den nærmeste lunden hadde vært et pluss. Ellers fint lys og ryddig bilde uten klare svakheter.
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarene. Det er mulig det er mer å gå på i de mørke delene av fjærdrakten ja.

Mvh Thorbjørn
Ivan H.
Hei,

Har nå sett på bildet på to forskjellige skjermer, den ene var det lite detaljer i fjærene, mens den andre var det noe lysere og ikke noe å klage på.
Antar også at du har kontroll på de mørke og lyse partiene, og egentlig er det jo på et evt print man må få det riktig.

Ellers er det et artig bilde, men igjen så har jeg inntrykk av at det er lettere å ta artige bilder av lundefugl enn andre? Har ikke erfaring, men jeg ser likhetstrekk med pingviner.

Midtstilling i det vertikale planet er vel det eneste rette her, når det gjelder komposisjon. Dette pga blikket.

Øyvind nevnte at berget var lyst, og kanskje er jeg litt enig der. Ikke fordi det er lyst, men hvis du mørkner det litt vil det kanskje skape en mer følelse av forankring av bildet, da du allerede har den mørke fjærdrakten til den nærmeste lunden.

Er ikke så mye å kritisere her, Thorbjørn. Så gjennstår det å se om dette bildet kan feste seg slik at jeg tar det med meg videre i tankene :)

Mvh
Ivan
anders s.
god kveld/natt Thorbjørn
synes at dette ble et meget spennende bilde
fin og litt uvanlig positur på vingene som jeg likte godt
bra eksponert i kanskje litt vrient lys?
i sollys så er denne fuglen meget vrien å få eksponert riktig,men her har du unngått gjengrodde partier og utbrenthet
komposisjonen er bra,men kanskje litt rett på,uten at det er noe negativt i seg selv,men det blir kanskje for skoleriktig og dermed kanskje ikke så spennende
savner kanskje litt mer kontakt mellom fuglene,selv om kontakten er der nå også
kanskje litt mye pirk nå, for bildet er nå uansett meget spennende og skiller seg positivt ut i mengden av gode lundebilder jeg har sett
mvh anders
Gunnar N.
Kanskje litt å pirke på eksponeringsmessig, men ikke så viktig i dette bildet. Fuglene er fanget i et fint øyeblikk, og først og fremst er det kanskje et uttrykk for en slags tett kommunikasjon
lundeparet imellom. Bra fanget.
Fred S.
"så stor var den silda jeg mistet". Artig situasjon, som skjemmes litt av at den med ryggen til stjeler såpass mye plass. Ikke rart at lunden er et såpass ettertraktet foto-objekt...

vh fred
Jon K. L.
Herlig lundefuglbilde, og med et spennende perspektiv. Sjelden å se fugler knipset rett bakfra og sammen med forpartiet på en annen ble dette utrolig spennende :)

Jon K.
Thorbjørn R.
Takk for ytterligere kommentarer.

Jeg kan se sammenlikningen med pingviner, ja. Begge er fugler som i utseende og fakter lett kan minne om menneker.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu