NM i skate 2007
Jeg er usedvanlig dårlig på tricknavn, men gjetter på at dette er en slags kickflip. Kjører er visstnok Erik Johnsen fra Hamar.
Liker bevegelsene samt at lyset traff ok innendørs i hallen. Håndholdt blits.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF-S 10-22mm
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetNoe justering i PS, levels og USM
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
øyvind e.

Hei Are.
Stilig bilde. Her har du fanget skateren i luften sammen med brettet. Hvis jeg skal si noe kritisk om bildet, er det ikke bevegelse i det. Du har frosset skateren slik at bildet er helt stille. Det er mange i bakgrunnen som vil bli utydelige, men du skulle kanskje markert bakrgunnen slik at det blir mer fart i bildet. Men, totalt; et stilig bilde.
Eilert Frost S.

stilig bilde..for min del er det ikke så nødvendig med ''fart'' i bildet..
Avsluttet .

Hei

Dette er stilig, men savner fart.. Den hvite skinnende rundingen nede til høyre tar litt av oppmerksomheten. Ser ut som du fikk med deg en publikummer som tok bilde, og blitzen går av. Det er forstyrrende. Men alt i alt er dette et ok bilde..

Mvh Eva
Are T.

Takk for kommentarer, personlig så likte jeg blitsen nede i hjørnet, understreker at dette er en konkurranse.

Skjønner ikke helt at dere savner fart, mtp håret til alle kanter, fyren i lufta og brettet som spinner, men man oppfatter jo ting forskjellig.

Skulle dog gjerne hatt navnet på kjøreren, liker ikke ghost-riders..

MvhA
Tore M.

Hallo!

Må si meg helt enig med deg Are, jeg skjønner ikke hvordan folk kan etterlyse fart...? Er det bevegelsesuskarphet som etterlyses? Det vil jo i så fall ødelegge bildet, da brettet vil se ut som en slags fargerik sky med bevegelsesuskarphet. Nei Are, dette er et bra skatebilde som har akkurat den farten som trengs.

Personlig syns jeg det er synd bildet er tatt under en konkurranse, helt clean bakgrunn uten folk ville vært best...

Jepp, stå på!

Hilsen Tore
claus ulrik j.

Bra action skate-bilde! Du viser omgivelser som publikum, dommere og bane bra og godt fokus på brett og skater som er objektet. Med skatebilder MÅ du ha fokus på skateren..hvertfall, det mener jeg, ansiktsuttrykk er viktig.. at brettet blir litt ''blurry'' gjør ikke allverdens, men er jo difinitivt fart i bildet. Du har jo håret hans, og man ser også høyrehånden hans er i fart.
Videre syns jeg vinkelen du har fungerer veldig bra, skateren er virker som er høyt oppe og du har med ''copingen'' i forgrunnen så man får perspektiv. Liker også at blitsen til det andre kameraet er med, noe som gir inntrykk av at det er konkurranse og ''liv''! Kanskje du burde prøve å senke lukkertiden et hakk?

Har selv tatt mange skatebilder og det vanskelige er å få godt lys innendørs (noen ganger har man elendige plassering som fotograf), og de beste bildene kommer med lukkertid på over 1/125s og til 1/250 og med litt dybde i bildet.

Are T.

for å utdype litt, dette er en slags pyramideformet kant, se forrige innleggs bilde nr. 327683 for bedre forklaring.

Det var nok ikke veldig høyt triks, men vidvinkel og lav plassering (frihånd) gjør at det ser luftig ut :o)

A-
Fredrik O.

Som andre har nevnt her, den blitzen blant publikum i bakkant ødelegger, den tar mye oppmerksomhet. synes jeg I tillegg synes jeg det er litt for skarpt lys fra din blitz, blir veldig markant både på skoene hans og skateboardet.. bortsett fra det synes jeg bildet er kult. Vanskelig å få til bra lys osv på innendørs skateshow, så alt i alt synes jeg dette er bra!
Fredrik O.

tror forøvrig skateren heter Erik Johnsen
Tommy L.

Hmm.. Er nok av fart i dette bildet spør du meg. Skatebilder tar seg utrolig dårlig ut hvis man tar med tregere lukker, jeg ville faktisk brukt en del raskere.. Hadde nok vært kulere om ikke det hadde vært konkurranse og sluppet alle folka i bakgrunnen som forstyrrer en del. Litt kjedelig vinkel kanskje? Nei kanskje jeg er litt negativ nå=P Greit skatebilde;)

Mvh
Tommy Larsen
Eirik F.

Jeg synes du er flink jeg Are. (Et lite klapp på det skallede hodet ditt er på sin plass.) Mtp. å ha en clean bakgrunn og ikke, synes jeg at det å ta bilde av skate i konkurranse, faller i en helt annen kategori enn det å ta skatebilder utenom konkurranse. Man har en helt annen stemning i en skatekonkurranse enn på en fotoshoop/skatesession. Det er flere folk og man får en mer actionpreget atmosfære av å være tilstede på en konkurranse. Dette synes jeg man tildels skal gjenspeile i bildene som blir tatt. Skating er ikke bare triks imponering, det er også noe med stemningen når man er ute. Og stemingen er svært forskjellig fra en stille fotoshoot med kanskje en håndfull mennesker tilstede og en konkurranse i en park proppfull av mennesker. Jeg er enig i at skatebilder bør ha skateren i fokus, men i enkelte tilfeller, som her, er det bra å få med seg litt stemning fra arrangementet.

Jeg synes dette bildet klarer nettopp dette, å fange stemningen som er på skatekonkurranser, trengselen, spenningen, skatingen. Bildet av skateren er i foks og det er et bra bilde, fryst i tiden, med akkurat passe bevegelsesklarhet til at det ikke blir plagsomt. Bakgrunnen er med på å få fram stemningen fra konkurransen og blitsen som er i bakgrunnen synes jeg er med på å si ''Hei! Kanskje vi er litt mange fotografer her?'' (se: stemning/trengsel). For å være litt kritisk, ja trucks/sko er overeksponerte, og det ødelegger litt.

For å si det kort, jeg ville ikke sett så mye på dette som et skatebilde, som et dokumenterende skatebilde.

Mine 12øre. (Les: 2cent)

-Eirik
Are T.

Steike Erik, takk for en flott betraktning!

Jeg ser at i forhold til hvitnivået på sko/trucks kan jeg ha vært litt ivrig i PS, (ser det også på vinduene i bygget) og hadde jeg hatt tid skulle jeg laget en ny versjon. Det får komme senere.

Ikke så aktiv på FOTO.no om dagen, men det er moro å se at man kan få såpass bra med tilbakemeldinger. Inspirerer til å grave i foto''bunken'' og legge ut noen andre skudd fra hofta i sommer.

Og i helga er det downhillsykling i Hemsedal!

MvhA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu