Gjemt
Sist helg hadde jeg og Ole Petter tenkt å ta en fototur på ei myr der det ofte krysser dyr. Kl 0300 møttes vi med fotoutstyr, kamuflerende klær og en stor kanne kaffe.. Vi fikk etablert oss, men vi var slettes ikke alene i skoggrensen mot myra.. noen eitrende sinte knott og mygg hadde også funnet veien.. Det gikk bra dem første minuttene, men om det skulle komme et dyr forbi ville det bli skremt av 4 armer som viftet knott og mygg i vilden sky..
Turen på myren endte med oppbrudd. Men en flott morgenstund med flotte opplevelser fikk vi lell. Ole Petter er flink med fuglelyder og lokket mange arter fram fra skogen som jeg ikke hadde sett før bl.a nøttekråke kom det en hel sverm av. Dette rådyret møtte vi på turen denne morgenen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_407395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Venche J.

Flott bilde av rådyret i nydelig morgenlys.
Den er nok veldig oppmerksom på knatringen fra lukkeren. Skarpt, fine farger og et flott miljø.
Mygg og knott er noe herk. :)
Wenche.
Nils Christian S.

Se her ja, her er et av skogens aller flotteste dyr midt i blomsterenga. Et kjempefint årstidsbilde !
Fascinerende å se - for det er så velkomponert og meget flott presentert !
Mvh N.Chr.
Inger-Lise S.

Et meget bra bilde! Fint morgenlys. Det gjør seg godt der blandt blomster og høyt gress.Bildet er godt komponert.Bra med mindre luft bak enn foran.Jo, dette liker jeg godt.

Inger-Lise
Gerd Linda M.

Et utrolig bra bildet av rådyret!
Vakkert med blomsterenga rundt:)
Husk myggspray neste gang;-)
Linda
Rolf P.

Har ofte tenkt på å dra ut grytidlig om morgenen som du gjorde her, men det blir aldri noe av.Men når jeg ser dette bildet så tror jeg at jeg må gjøre alvor av det. Et fint bilde av rådyret i blomsterengen, som nok lurer på hvem dere er. Fine farger og god kontakt med rådyret.
Mvh. Rolf
Monika Frisvold V.

Hei
Tusen takk for hyggelige kommentarer.. Neste gang jeg prøver myra så håper jeg knott/mygg harflyttet på seg. Tenker jeg prøver når høstfargene kommer..får nok godsnakke med lederen i val`et slik at jeg kan sitte der når dem jager under jakta.. :D
Råd lue skal jeg ha på meg da...
Rolf..kom deg ut av senga..det er en nydelig tid å være ute på..

mvh monika
Arnfinn M.

Nei nå må du slutte å syte over all myggen og knotten ;-) du får ta på makrolinsen og prøve å fotografere de da :-) Jeg bare smører meg godt inn med myggmelk og holder det ved like så holder de seg unna. Kanskje...
Bra noen benytter seg av lyset om natten og når solen er på vei opp på denne fine årstiden.
Håvard F.

Severdig og flott av bukken i gode omgivelser.
Flott utført Monika.
mvh
Håvard
Bjørn Aksel B.

Denne likte jeg Monika! Flott bukk i flotte omgivelser. Et tips mot knott er hatt med nett der du limer et par store briller fast i nettet, for så å skjære ut nettet rundt kamten på brillene innenfor der du har limt( bruk aquaseal).- Vipps så kan du se uten å bli forstyrret av nettet samtidig som knotten er utestengt.
mvh
Bjørn A
Lisbeth S.

Hei
Flott av rådyret i blomsterenga der den holder et godt øye med dere. fine farger og godt lys.
Var værdt strevet dette..

mvh lisbeth
Kjell Arne Ø.

Flott bilde av råbukken i et fint miljø!

Mvh Kjell Arne
elin a.

Nydelig bilde av bukken i et flott miljø.
Ja de myggene, de ødelegger mye.
Ha en fortsatt flott sommer.
elin
Ole Petter .

Hei dette ble som vi så bukken,fin der den står og nydelige farger....bjørn du glemte og si nesten all knotten kan jeg tenke meg :-D,har div av disse hjemme fiske og jakt..men fint tips var det og lime på briller...en kamerat som røyker har ett hull i front som han røyker ut av og tetter det igjen med en teipbit :-D oppfinsomheten lenge leve :-D
Mvh Ole Petter
Hans-Jørgen H.

Mornings Moniq!
Mye mygg og knottfokus her.
Intet slår det bigge nettet jeg kom over hos søta bror for noen år siden. Berre å dra over seg om jeg sitter eller sover. Blir dyna for varm og faren for irriterende insekter til stede fungerer nettet som verdens mest luftige sovepose.
Det blei da et flott møte med rådyrbukken da, og han Ole Petter vil jeg tru er en likanes kar å oppleve morgengryet med.
Flotters dagen fra Tyrin.
Avsluttet .

Hei Monika.
Dette likte jeg, en fin sommereng og råbukken i midten. Skarp og fin er han der han står og titter. Nydelig bilde som jeg har sett lenge på:)
God sommer Monika:)
Egil S.

Slike tidlige morgenturer er selve kremen i denne givende hobbyen vår.
Mygg ja. Har ikke opplevd et slikt myggår her heller på veldig lenge. Det skal ikke store myra eller vannpytten til før det kryr av dem. Oppe i Rondane på mine faste plasser er det helt håpløst, særlig på kveldstid. Har gått til innkjøp av mygghatt og store mengder myggmiddel. Etter en lang fottur i går kveld tok jeg en dukkert i et lite tjern på veien hjem. Resultat var behagelig avkjølende i 29 grader, men de hundrede myggstikkene klør ennå...
Flott og nydelig bilde av rådyret foresten.

Egil
Odd E. k.

Et nydelig oppvakt bilde av rådyret ute i enga. Ikke lett å kunne konsentrere seg når all moskitosen irriterer en, men du bestod prøven meget bra. Flott undertekst som viser det du har å stri med Monika. Er bekymret hvis du skal ut på myra igjen, sjekk for hengemyr da og si fra hvor du drar. Vent heller til høsten da!!
Ha en hyggelig sommekveld!
Mvh

Odd E.
Ronny A.

Hei gamlemor!
Et av de bedre bildene jeg har sett av rådyret den siste tiden. Flotte farger, skarpt og et ypperlig miljø.
Ha ei fin helg!

mvh Ronny
Avsluttet .

Skarpt av rådyrbukken i fint og fargerikt miljø
Fin komp og utsnitt
Liker bildet godt
MVh
Rolf Bolli
anders s.

rett og slett nydelig
ha en flotters søndag videre Monika
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu