lunde koser seg i regnværet
disse lundene bryr seg nok ikke så mye om litt regnvær snarere tvert i mot:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Aina s.
Stemningsfullt og fint i sh. Den store grå flaten bidrar mye til stemningen. Flott fanget mens den har vingene hevet og ser ut til å ønske været velkommen. Ser ut som en dråpe akkurat landet på hodet dens. Dette ble salig bra synes jeg. Nydelig lys.

Mvh Aina
Ivar B.
Du har fått laget noen fine lundebilder i det siste Anders. Jeg synes de utmerker seg med noe mer enn bare nærbilder av lunden. De forteller. Dette er en fin stemningsskildring fra fuglefjellet. Dråpen som lander på hodet er viktig detalj i bildet. Bra! Mvh Ivar.
Per Einar G.
Jeg vet ikke helt om jeg synes S/H fungerer på en så fargerik og intressant fugl som lundefuglen, blir litt skuffet for å si det sånn, selv om dråpen hever det noen hakk!

Mvh
Per E.

Ivan H.
Hei,

Dette likte jeg. Liker blikket den har oppover, som gør den noe tankefull. At betrakteren kan sette seg inn i fuglen sin værden. Dråpen blir prikken over i'en ut ifra dette.
Synes bildet fungerer bra i s/h, og synes det er fint at noen vil legge ut bilder av fugler i s/h. Dette er også med på å sette preg på bildet.
(Selv om s/h ikke fungerer på alle motiver)
Men her er fuglen sin positur med på å gjøre at dette fungerer.
Om ønskelig kan du prøve å gi nebbet litt mer kontrast, ovenfor seg selv. Altså for eks legge på forskjellige lag med filter som fremhever de forskjellige fargene mer kontrastfyllt i s/h.

En tig jeg sitter å lurer på, om det er litt for mye luft til venstre, ut ifra hvor blikket til fuglet ser ut til å gå.

Mvh
Ivan
Thorbjørn R.
Regnet, sammen med fuglens positur, gjør dette til en fin miljøskildring av lunden. Det tekniske er det ingenting å si på. Du har gjort et valg ved å presentere bildet i sorthvitt og bedømmelsen må ta utgangspunkt i det. Jeg klarer likevel ikke helt å fri meg fra tanken om en fargeversjon.

Mvh Thorbjørn
Odd E. k.
Et nydelig bilde fra fugleverden. Flott positur der den vender seg mot været for sikkert å vaske seg og gi slipp på urenheter. Flott motlys som fint skaper fuglens kontur mot den mørke bakgrunnen. Meget bra vivånet og fanget Anders!

Mvh

Odd E.
anders s.
tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet
mitt
koslig at det falt i smak
grunnen til at jeg valgte s/hv var rett og slett pga at jeg synes at stemninga ble bedre

Ivan-er enig i din vurdering angående kontraster
er bare det at jeg ikke vet åssen jeg bruker layers:-)

mvh anders
Inger-Lise S.
God komposisjon, teknisk godt og fint med dråpene, spesielt på hodet til lunden:)

Inger-Lise
Håvard F.
Synes dette var helt knall i sh Anders. Jeg liker ditt valg her.

At regndråpene og positur gjør bildet er det ingen tvil om. Jeg vil få så langt å si at dette er et av de bedre lundefulgbildene jeg har sett.
Svært bra!
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu