tidens ro i natten.
Fra en under-åpen-himmel-natt i Småtindan i Kabelvåg. Mer om bildet/turen på http://fyrileivfoto.blogspot.com/
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John H.
God morgen
Lofoten, vakker og unik. I vanskelig fotolys formidler du en fin stemning. Tredelingen i toneomfanget er flott. Likeså de "lekende" skyene i horisonten. Disen over havet gir en fin softhet. Midtstillingen av tindene er med på å dra blikket inn i bildet. Flott dette, men hellingen på horisonten mot høyre er unødvendig. Har du brukt i- photo? Det programmet er ubrukelig til å rette opp skjevhet. Det drar pixlene utover til en grøt. Der må jeg selv bruke, motvillig, PS.
John
Roy Arne K.
Først: Dette likte jeg
Spesielt de nydelige blåtonene og den tredelingen av motivet. Bra med det fjellet inne i disen midt i bildet, samt de lekende skyene.
Det ser ut for meg som hele bildet heller litt ned til høyre.
Her har jeg ikke mye å si - annet enn at jeg ville rettet opp bildet.
Dette var et bilde som falt i min smak.
Veldig bra sett dette her. Har selv vært der oppe 2 ganger og tatt bilder, men mangler noen slike.

Mvh. rak
Inger-Lise S.
Enkelt og fint bilde med god inndeling av bildeflaten. De blå skyene som gjentar farge fra sjøen, gjør seg veldig godt. Disen og lyset skaper en stemning som gir en opplevelse av å være på stedet!
Hellingen til høyre nevnt..
Vakre blåtoner. Jeg liker at fjellene skimtes svakt.

Inger-Lise
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Liker best de nederste 2/3 delen av bildet. Med den dype blåfargen på havet, fjellan i disen og det nederste blå skydekket. Da syns jeg bildet blir mer helstøpt.
Ser at de andre snakker om tredeling. For meg så blir det egentlig delt i fire. Skyene ovenfor skydekket, de lyseste skytoppene på rekke (som jeg syns tar mye "plass"), nederste del av skyene og fjella, og så havet.

MvH, Johann
Fred S.
Blåfargen på havet er i alle fall "din". Om det ellers er tre-eller firedeling tar jeg ikke stilling til, tror ikke det spiller så stor rolle. Fint hvordan det blå gradvis "duses" oppover i "lagene", men ellers synes jeg nok dette ble litt kjedelig og rett på.

PS: Du har derimot noen virkelige perler på bloggen din ! Linken du sendte funket omsider, jeg kom inn, og hadde en fin stund. Ser morsomt ut ...

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger. At bildet heller tar jeg ikke så tungt, det skal uten tvil rettes opp. Jeg tar det tyngre at jeg ikke så det selv ;)

Johánn - Du sier noe fornuftig der, bildet kan godt nyttes positivt som en panorama uten himmel. Selv om jeg liker skyene, det vil bli to helt ulike uttrykk. Delingen er ikke så interessant for min del, men ser hva du mener.

Fred - Så godt det føles å ha en egen blåfarge! ;) Kjedelig, tja. Jeg liker det veldig godt selv, men har noen andre varianter med andre utsnitt og sammensetninger. Det kan være at det er midstillingens feil. Kjekt du omsider kom inn på bloggen forresten. Ja, det er morsomt, og anbefales.

Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu