Etterlatt traktor?
Som ny og nyskjerrig medlem her på fotoveven, så har jeg sett mange fine bilder. Jeg har også lest mang en historie om Drivdalsgubben og traktoren hans. Og jeg føler det som min plikt å innrapportere dette funnet. Er det noen som vet hvor denne kommer fra? Eventuellt noen som savner denne? Siden jeg er litt engstelig for represalier, så håper jeg på diskresjon angående denne informasjonen!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hans-Jørgen H.

Du store geitrams Stian for en obsevasjon.
Godt du følger med på eventyrdramaet som ingen ende vil ta.
En utgammal, rusten gråtass ja...født engang på 50-tallet. Trur neppe at Drivdalsgubben har cruisa rundt på denne, han har nok mer enn nok med å manøvrere dextan sin med trippelturbo oppover Dalstrøka innafor. Ser ut til å ha stått trygt parkert de siste par tiår spør du meg.
Ja, her var mye skrammel og rot, men bevares for en intressant dokumentasjon.
Kanskje andre har en forklaring på fenomemet.

Egentlig trist å se at slike klenodier ruster ned og forfaller slik.
Tyrihilsen.
Odd E. k.

Hei Stian!

Tror nok denne har stått litt for lenge stille til at Drivdalsgubben kaster seg rundt og pøver seg på å starte denne traktoren. Takk for beskjeden Stian, godt du ligger lavt i terrengen for plutselig dukker han opp på jakt etter en traktor.

Mvh

odd E.
Stian K.

Hans-Jørgen: For å si det slik, så var det vel ingenting annet enn skrammel og rot der! Og den har nok stått godt parkert en bitte liten stund. Synd med klenodiet ja. Bør holdes i stand, om ikke annet for nostalgiens skyld! :D

Odd E: Tror ikke jeg tør annet enn å ligge lavt i terrenget. Så jo bildene dine av selve gubben, og legger meg enda lavere i terrenget. Bare magan og tærne som stikker opp mellom kvist og løv her nå!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu