vanishing point
variasjon over gammel vei
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anita D.
Faller for dette bildet.
Liker skarpheten og strukturen i veibanen i forgrunnen, og den gradvise overgangen til tåke innover i bildet.
Så får jeg øye på den spøkelsesaktige skikkelsen når jeg følger veien med blikket.
Spennende og litt nifst, og fargetonen du har valgt forsterker dette.

- mvh anita
ingebjørg fyrileiv g.
Dårlige veier dere har i Overhalla, men ypperlig struktur til dette bildet. Opprevet og skummelt gitt. Det forrige varianten lurer jeg på om var grå, og da passer blå bedre uten noen videre sammenlikning. Som bildet menes fungerer det, kunne ha vært en fin illustrasjon til noe, men ellers vet jeg ikke. Jeg synes at "galgen" trekker for mye oppmerksomhet fra skikkelisen, og at skikkelsen bærer for mye preg av å ha blitt klona inn (det er litt lysere område rundt henne). Jeg ville ha kutta bort den derre galgegreia og fått en kvadratisk utgave.

(Ja, det kan være lite å gjøre i resepsjonen. Utrolig godt og varmt i Lofoten nå!)

Mvh Ingebjørg
Ann T.
Hei Fred - dette var fengende. Jeg liker spes. hvordan veien svinger i en "S" mot the vanishing point. Synnes at "galgen" som peker mot venstre forteller oss om at det er alltid mulig å velge andre veier en det som folk flest tar. Liker også diffusheten og myke fargetonene.

At du har valgt å legge en figur lengst ute på svingen kan fungere, men jeg synes at den er for stor. I forgrunnen tyder det på at det er en asfaltert vei av vanlig størrelse, men da ville figuren har sett litt mindre ut hvis man følge perspektivet tror jeg.

Mvh. Ann
Fred S.
tusen takk til dere tre:
fint du nevner strukturen i veien, Anita. Jeg innbiller meg at forgrunnen er litt tom, men at nettopp struktur/mønster i asfalten veier opp en smule for det.
kloningen er langt fra perfekt, ja, ingebjørg, men jeg verre saker på samvittigheten. ..men "galgegreia" vil jeg ikke bort med.
Du kan ha rett i at kvinnen blir for stor, Ann. Må likevel nevne at både brøytestikker og galge er forholdsvis lave, under "mannshøyde", slik at de ikke blir noen pålitelig målestokk, så sannelig om jeg vet.

vh fred
Arve K.
Liker blåtoningen du har valgt. Komposisjonen er god, der veien bringer meg inn i bildet mot den mystistke skikkelsen. Galgen må være med! Dårlig klonearbeid og feil målestokk på skikkelsen trekker ned. Men det er jo greit å fikse.
Håvard F.
Spennende bilde. Grøss og gru over dette.
Skulle gjerne sette det uten brøytepinner og skiltstativet. Da hadde dette vært 100%. Tåke og lys gjør mye for stemningen.
Fin komp.
mvh
Håvard
Ivar S.
Dette er på plass. Stemninga er tett og intens. Posten kjem fram. Bravo.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu