Kongen
Dette bildet er tatt på 17 meters dyp. Jeg har brukt en ekstærn blitz for å oppnå tilnærmet naturlig lys som åp overflaten. (farger blir borte på dypet)
Bildet inngår i albumet Skalldyr under vann -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika Frisvold V.

Hei
Jeg har overhode ikke noe erfaring med å fotografere under vann, men likte dette utrolig godt..passelig dof og naturtro farger..sammen med et fint utsnitt...jo likte dette.
mvh monika
Marius Bjørndal V.

Takker for kommentaren. Jeg er på ingen måte noen proff undervannsfotograf, men det er flott å kombinere dykking med bilder..

Knut Georg F.

På damejakt, eller bare ute etter nytt hus? Flotte farger, godt utsnitt av disse søte små dyrene i sitt rette miljø. Liker belysningen (naturlig lys?).
Mvh Knut
Marius Bjørndal V.

Jeg har brukt blitz med lys stopper for å få et mykere lys. Under vanne r det et møst å bruke blitz. Fargene blir borte ettersom hvor dypt man er. Men ja det er bortimot som om det skulle vært tatt på land i naturlig lys. :)
Geir K.

Dette bildet likte jeg veldig godt. Artig med de undervannsbildene. Flotte farger.

Mvh Geir
Marius Bjørndal V.

Tusen takk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu