Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410901} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjetil K.

Flott dette! Et annerledes gravidebilde.. :)

-Kjetil-
Kristian S.

Originalt. Og veldig imponerende med sommerfuglen (hvis den ikke er manipulert inn da). Skulle gjerne sett mer av ansiktet til damen. Jeg føler vi går glipp av noe der :)
Stian K.

Likte veldig godt bilde ditt. Som kristian også er innpå så skulle jeg ønske at hun kanskje ikke hadde så mye hår foran ansiktet. Det hadde gitt bilde det lille ekstra!
krit k.

flott lys vakkert
Rasa H.

Takk! :)
sommerfuglen var ekte, levende...
Kim Charloth F.

Noe av det vakreste jeg har sett på lenge av "gravidebilde". Vidunderlig vakkert lys. Likte at hun skulte ansiktet noe da det var magen og sommerfuglen som er det egentlige "bildet" her, samt fela.
Digger dette!
eric w.

utrolig flott bilde! Imponert er jeg faktisk over hele komposisjonen. At den sommerfuglen landet akkurat der var utrolig flaks da:) Det satt prikken over ièn det! Nice and smooth pic!
Rune P.

Vakkert og kult synes jeg - likte bildet ditt godt.

rune
Thomas T.

det er erotisk. pen dame. fint lys. bra komp. men alt for mye elementer. jeg ville gjort det mye enklere: tatt et bilde uten fiolin, sommerfugl og kjede rundt halsen. gjerne i svart/hvitt. og som de andre har sagt. håret i ansiktet ødelegger.
Stå på! :)

Thomas
Hege-Lill R.

stiligt bilde:) du var heldig med den sommerfuglen!:) likte at håret skjulte ansiktet litt,da det er den gravide magen som bør vera fokus her! Lekkert :)

mvh
Hege
Lars-Anders M.

Jeg ler. En gravid kvinne som sitter med ryggen mot sandstrand. Fiolin og sommerfugl..
Ja sommerfuglen har kommet ut ur sin puppe. Snart er vel babyen og ute. Pent bilde.
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu