vintage
fant denne rustne elegansen langt fra folk i et skur ved en skogsvei på sunnmøre. hvilket merke det er anner jeg imidlertid ikke, og det spiller vel heller ikke så stor rolle.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_411383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind A.
Tja. Bilen er interessant nok den, med krom, fargesjatteringer og kledelige rustflekker. Men jeg synes ikke du utnytter motivet. Dette blir bare en "rett på" avbildning og ikke noe mer. Jeg lurer på hvorfor du ikke gjorde mer ut av denne. F. eks ved å gå inn på detaljer, eller ved å finne mer interessante utsnitt.

mvh Ø.
Fred S.
tja, det kan du si, eller spørre om, hvorfor ikke gjøre mer ut av dette motivet. Først og fremst dreide det seg om tilgjengelighet: Vi kom over bilen i et skjul/skur midt ute i svarte granskauen; bilen "fylte" hele skuret, vi hadde ikke noe innsyn hverken fra sider eller bakfra. Alt jeg kunne fotografere var fronten. Vi var også på vei til et annet mål ( en foss), og hadde liten tid, etc.etc....
Så det ble fronten, og hele, i stedet for detaljer; først og fremst pga av den spesielle symmetrien,en symmetri der også de øyelignende lyktene var med i å danne en helhet som jeg fant mer interessant en eventuelle detaljer.
Men takk for kommentar, og ikke minst innvendingene mot måten jeg har "løst" motivet på, men egentlig er jeg rimelig fornøyd selv, og som sagt, valgmulighetene var få.

vh fred
Thorbjørn R.
Absolutt en OK gjengivelse av et spennende motiv. Jeg synes at det tette utsnittet fungerer bra og gir en direkte og god kontakt med denne personligheten av en bil. Teknisk også greit, etter hva jeg kan se. At taket blir noe mørkt er ingen innvending, du har tydeligvis valgt å fokusere (i dobbel forstand) på fronten.

Når det er sagt, så har også jeg en følelse av at motivet har et større potensiale. Når det gjelder mangel på tid og skjulet som vanskeliggjorde innsyn, som du nevner, så påvirker selvsagt ikke dette vurderingen av bildet (noe jeg for øvrig ikke forsto deg slik at du la opp til heller - men jeg nevner det likevel). Fotografering handler jo gjerne om å skaffe seg nødvendig tid og tilstrekkelig med muligheter.

Mvh Thorbjørn
Morten M.
Hei Fred, et flott gammel doning dette. Dette er en gammel elegant bil som muligens kunne ha fått et mer opphøyet tilsnitt med lavere kamerastandpunkt. Ville fremhevet det "majestetiske" som kanskje fremdeles ligger gjemt. Mvh Morten
Vibecke H.
Dette motivet synes jeg var skikkelig stilig ! Ville hatt noe mer i forgrunnen, men bildet fanger meg uansett. Artig sak !

Mvh Vibecke
Fred S.
Takk for kommentarer til dere tre.
Lavere standpunkt hadde nok vært mulig, men en ljå ville ha vært greit å ha med seg.
Ellers skal selvsagt et bilde vurderes ut fra det en ser på skjermen sin, Thorbjørn, og jeg forteller ikke om eventuelt litt vriene forhold under fotograferingen for at dette skalfungere som "formildende omstendigheter". Bildet ble kort og godt tatt under de forholdene jeg skriver, og jeg ble fornøyd nok med det til å legge det ut, selv om det er "rett på".
Ellers kan jeg til en viss grad være enig i at "fotografering handler om å skaffe seg nødv-endig tid og tilstrekkelig med muligheter", men ofte HAR en hverken tid eller muligheter til å få max ut av et motiv en tilfeldig kommer over på f.eks. en vandring. Det sier seg i grunn selv.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu