Street Luge
"Produktfoto" av en street luge slede. En bekjent lager disse custom og lurte på om jeg kunne ta noen bilder av den til evt. promotering. Har ikke mye erfaring med studio, så jeg kjørte bare løs med diverse ting jeg har lest på nett osv.
Noe direkte lys, noe bouncet av de hvite veggene i studio. Prøvde å få litt grågradering øverst for å trekke øynene nedover. Jeg kunne heller ikke kjøre bakgrunnen helt hvit, ettersom mye av sleden ville forsvunnet da.
Ikke gjort noe særlig i Photoshop annet enn hvitbalanse og litt clone-stamp på noen flekker. Samt litt kontrast.
Ganske greit forsøk i studio, god øvelse på å unngå reflekser og få jevn belysning.
Bildet inngår i albumet Street luge - "Produktfoto" av street luge slede.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 28-70 + Nikkor 60 Micro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_415334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut S.

Litt vel lav dybdeskarphet her. Virker som om fokuset ligger på sveisinga. Ellers er det flotte produktbilder. Har Jan en hjemmeside til det her?
Stein Tore F.

Jeg hadde i tankene å fokusere på hjulene, men helt sant som du sier at sveisinga drar litt mer i blikket. Jeg er ganske sikker på at han har en hjemmeside, skal ta å høre med ha neste gang jeg ser han.
Stein Tore F.

Det er nok diagonalen som går inn i bildet som gjør at man ser der man ser, i tillegg til fokusen. Jeg feilet litt der. Men man lærer.
Knut S.

Man skal passe seg for dybdeskarpheten vettu, og jeg tror faktum at sveisinga er i det gylne snitt har en god del å si. Fyfy!
Har prata med'n Jan sjøl, får beskjed om når sia er oppe. Takk for bilder forresten. Det var noe kult der, men fanken, Jan har blåveis og arkitekturbildet er er heeeelt på syre. =)
Stein Tore F.

Haha, du har vel helt rett i det meste du sa der:P
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu