Epler (eller jeg vet ikke hva det er men de ligner på det, men smaker som potetmel)
Epler-wannabe som henger på et tre. Det er sol og pent vær, tatt høsten 2002 med digitalkamera.
Utstyr
  • Det samme som sist
  • ditto
  • Blender-
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetBlæ, tatt på inisjativ!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trond-Atle F.

Dette var da veldig uskarpt... Hvis det er gjort med vilje, synes jeg ikke det funker helt, og hvis det bare er uflaks bør du kanskje tenke mer på fokus neste gang?

TAF :)
Tina Jeanett Olsen N.

Grunnen til at d e uskarpt e pga æ måtte forminske bilde i Photoshop slik at æ kunne putte det her! D e jo 150 kb d må være for at d skal komme inn! Enten må æ fjerne fargene eller forminske, resultatet ser dere.
Kan noen være så snille og fortelle meg HVORDAN man legger bilder inn og BEHOLDER skarpheten og fargene?
(Ps: Dettte er mitt peneste bilde hittil, og det sårer meg når jeg ikke kan publisere og kan beholde det slik det er...) Hjelp... :(

(PSS!!!: hvis noen VÅGER å kalle meg Tine Jeanett, Tina Jeantte eller lignende blir æ RASENDE og FORNÆRMA! Æ heite TINA! Ikke Tina Jeanett! Jeanett e et mellomnavn, ikke en del av fornavnet! OK?
TAKK! :)
Avsluttet .

Sorry, dette ble temmelig poengløst for meg. Teknisk er det uskarpt og med skarpe skygger/høylys som roter til motivet. Du burde ha fokusert skarpt, myket opp lyset på en eller anne måte (oppsøkt motivet en gråværsdag, brukt en (opplettings)blitz i tillegg). Hvis det er frukten du ville fremheve, burde du ha gått tettere innpå eller beskåret bildet mere, slik det er nå er det alt for mange forstyrende elementer.
Skal jeg være helt ærlig synes jeg hele bærer preg av tilfeldigheter, og det kommer sjelden noe godt ut av det, når det gjelder skapende virksomhet. Og, hva mener du med ''Teknisk: blæ, tatt på inisjativ!'' ?
Avsluttet .

Ser at du har skrevet et tilsvar til TAF mens jeg skrev mitt forrige innlegg. Det er ikke noe problem å få knivskarpe bilder på 150 kb, og å gjøre bildet midre ved å redusere antall pixels gjør det heller ikke uskarpt. Det er nok enten kameraet, fokuseringen eller din behandling det er noe galt med. Det er ikke lett å hjelpe deg uten å vite hva som er galt, forslår at du søker hjelp hos datakyndige i nærmiljøet.
Når du legger ut bilder her, må du forvente å få både ros og ris - det er jo hele hensikten, og det du lærer av. Hvis du blir såret av en kritisk bemerkning, bør du vurdere hensikten din med å legge ut bilder. Ros, ris og forslag til forbedringer vil du få så lenge du deltar her, og det skal du være glad for. Av taushet og likegyldige skulderklapp lærer du intet.
Til slutt, dette er et forum for foto, bemerkningene dine om navnebruk er egentlig ikke interessante.
Jeg skal gjerne bruke Tina i den grad jeg kommer til å bruke navnet ditt i det hele tatt, men hvis noen kommer i skade for å bruke noe annet og du blir rasende for det, ja da har du et problem.
Artig med ungdommelig uttrykksform, men la oss holde oss til fotografi.
MVH
Espen Stranger S.

Her lukter det troll
Avsluttet .

Dette bildet er under 50k, så du har MYE å gå på før du bryter 150k-grensa.

Om bildet (slik det fremstår nå): Uskarpt, kjedelig og alt for lite.
Ingerid J.

HAHAHA
Avsluttet .

Hva med å bruke save for web funskjonen?
Synes også det lukter litt troll av dette ;)
Siv D.

Hei Tina! Hvis du velger ''bildekritikk'' til venstre på menyen, og videre velger ''innleggelsestips'', tror jeg du kan få svar på i alle fall noe av det du lurer på!
Ragnar L.

Hei Tina!

Hvis du går til:
http://home.online.no/~carnholm/idx/frames.htm
og klikker på Fototeknikk på venstre siden har Carsten Arnholm en flere gode tips når det gjelder tilpassing av bilder for Web. Irfanview er et lite og gratis men veldig bra program for tilpassing/komprimering av bilder. Eller hvis det fulgte med Photoshop LE/Photoshop Elements med kameraet, så er jo det helt konge å bruke.

Stå på!!!
Øvelse gjør mester. Knips en masse! Gjerne ''100'' bilder hver dag! Det er det man lærer av. (Og har muligheten til med digitalkamera.)









(Og ikke la ''ulvene'' ta motet fra deg. Ta med deg tipsene, kommentarene og bruk dem videre i fotograferingen. Det er også veldig mye å lære av å lese kommentarer på andres bilder. Det er mange godbiter av kommentarer her på dotten.)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu