Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Komposisjonen er styrken. Kvadratet, den diagonale gjentakelsen i bildeflaten. De tomme flatene gjør mye. Posituren til personen i midten på håndkleet. Historien, eller innholdet, det kan sikkert tolkes forskjellig. Sparsomt og spennende sier jeg.
Torild H.
Litt slem innfallsvinkel her, om eg må få lov, men anonymisert av kvit t-skjorte, så då så. Fotograf eller annen iakttaker vert med i biletet nede til venstre, veldig bra, så får heile skyggen i nederste biletflate og ein hensikt.

Komposisjon heilt fin, det forholdvise tome øvre venstre hjørne tåles godt og fleire fine detaljer å studera etterkvart, så her er berre å ... chill out.

Fulltreffer!

Torild
Roger H.
Her er jo det vesentlige sagt. Utrolig enkel og bra komposisjon. De få elementene du har i bildet gjør det interessant. Skyggen nede til venstre er jo noe de fleste vil ungå, men du har valgt å ha den med. Det er jo bare så bra. Toneomfanget i bildet gjør også sitt.
Avsluttet .
Hoihoi...skyggen av deg selv i nedre hjørne er viktig. Og den der rå, ribbet kalkun aktige posituren til han fyren der nede er jo bare fantastisk. Litt Erwitttsk, litt Gilden a la Coney Island-serien. Men er nok mest Erwittsk i sin litt ettertenksomme og avstandsobserverende form. Gildens bilder er jo mye tettere på.
Liv F. D.
Fantastisk stilig komposisjon. Det er bare så` bra. Har ikke noen vettug kritikk å komme med, men må bare si at jeg falt for dette.
mvh
Liv ")
Marius N.
Som andre her er jeg imponert over komposisjonen, utrolig hva en skygge kan gjøre med et ellers ganske ordinert bilde fra stranda. Ganske morsomt med teksten på håndkle og posituren da:)
mvh Marius
Dag T.
Skyggen hever bildet, men uansett er det litt mer spenstig enn det andre. Liggestillingen er bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu