Well (over)done
Fossestryk fra oven
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Truls L.

Likte dette. Fine farger og fin bruk av lukkertid slik at det er litt struktur i vannet. Har veldig sansen for bilder av vann i bevegelse, og dette er ikke noe unntak :)

Mvh Truls
Per Ove H.

Legger også merke til lyset og de fine strukturener både i vannet og i berget.

Mvh
POH
Roger K.

Hei Fred
Vann i bevegelse e det mye flott å få festet på brikken. Her har du brukt en fin lukkertid slik at ikke det meste går ut i melk. Medstrøms e jo ikke helt enkelt da samtidig som du får det litt fra siden. Valg av mengde og vinkling bestemmer det meste. For å få dette til så har du jo fremkommeligheten til valgt possisjon for opptak. Dette ser jeg ikke som betrakter og vanskelig å kommentere. Slik sett skulle jeg vel ønske at du var mere rett ovenfor stryket for opptak. Får en mere naturlig fallvinkel på vannet da etter slik jeg ser det. Nok om det. Teknisk e det ikke noe å sette fingeren på. Godt jobba.
Mvh Roger
Liv F. D.

Hei Fred,
nydelig malerisk dette. Lyset spiller på lag med vannet. De er utrolig flotte disse vannbildene med laaang lukkertid. Dette er et av de beste jeg har sett. Kjempebra jobba!

mvh
Liv ")
Fred S.

Takk til Truls, Per Ove, Roger og Liv. Well done.

vh fred
Stig Børre E.

Motivet er velkjent, men her har du fått til et særs godt resultat. Perfekt lukkertid skaper en veldig fin struktur i vannet. Kombinasjonen av varme og kalde toner gir det lille ekstra. Utsnittet er også bra. Pent.

StigB
Eva Marie P.

Dette var lekkert...nydelig farvespill, lys og skygger sammen med sløringen som gir vannet dette
litt abstrakte kunstneriske preget.
Liker det tette utsnittet.
Dette kunne eg tenkt meg på veggen ja.
Godt jobba.
-epl
Håvard F.

Vann i bevegelse imponerer meg, særlig når det er så godt eksponert og utført med slik eleganse som her. Et inspirerende bilde Fred.
mvh
Håvard
Fred S.

Takk og takk til Stig Børre, Eva og Håvard også.

vh fred
Lars-Anders M.

Ja dette var sjeldent bra bilde av rinnende vann. Liker att vannet har farge og ikke bare grått som det blir mange ganger. Bra komp og utnyttelse av bildeflaten. Bra Fred!
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu