Eye of Providence
Modell: Anette
Workshop med Ragne Sigmond under RIF.
Anbefales på hvit bakgrunn.
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 85mm f/1.2 II
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Annetiso 50
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Liv F. D.
Jeg har problemer med å kritisere bildene dine Atle, som dette. Det er bare så utrolig bra. Nydelige, sarte farger og sylskarpt der det skal være skarpt. Beklager, jeg har ingenting å pirke på.
Perfekt tittel!!

mvh
Liv ")
Avsluttet .
Ja da, fin utnyttelse av fokus, interessant portrett med det litt lure uttrykket på modellen som titter fram bak sløret.., kanskje modellen bør har det meste av æren for at dette portrettet ble så bra…
Ivan H.
Hei,

Likte dette med en gang jeg såg det, fint og lyst, blikket treffer, og sammen med en liten porsjon mystikk så ble dette meget bra.
Toneomfang, blikk og linjer jeg tiltrekkes mest av her.

Det som gjør meg usikker er øvre høyre hjørne, som er i fokus. Her tror jeg det hadde vært best å latt den delen også vært ute av fokus. Usikker på hvordan dette kunne vært løst i etterkant, da jeg liker utsnitt som det er.

Mvh
Ivan
Atle J. G.
LFD: Takk for hyggelige ord. Bare nyt det sier jeg bare :)
KH: ...og Canon selvfølgelig!
IH: Takk for bra kommentar, som altid. Se poenget ditt med skarphet i hjørnet. Synes selv det gav mer enn bare 'uskarp suppe' på høyere side. Men det hadde aksnkej hjulpet om det var litt mer difust som nederst på høyere side? Kan løses i PS, men det blir aldri så bra som om jeg hadde sett dette der og da, under shooten.
Mvh AJG
Jon V. S.
Hei Atle... Flott modell du har hatt til rådighet..
Har veldig sans for komposisjonen med bruk av sløret som gir en naturlig ramme til motivet... Sløret blir akkurat passe gjennomskinnelig til å få blikkontakt samtidig som det er med på å fremme følelsen av å bli beskuet, velvalgt vinkling forsterker dette. Litt usikker på hårstråene over øyet men, tror kanskje det ville blitt for strøkent uten dem. Godt utført dette..

Mvh.
Jon V
Atle J. G.
Ja, jeg så disse også. Kunne kanskje ha fjernet dem, men egentlig forstyrrer de ikke så mye. Da heller fjerne den ene tykke stråen i stoffet nederst i bildet. Takk for kommentar.
John H.
Hei
Det er bare å bøye seg i støvet. Utrolig vakkert dette. Vil fremheve de duse fargene og vinklingen. Skarpheten sitter der den skal være. Tett og god kontakt med modellen som titter frem fra sløret. Valg av blender er helt avgjørende for å oppnå den perfekte sløringen i sløret som dekker høyre øye.
John
Svend Wiig L.
Hei Atle!

Igjen et meget krevende men teknisk godt foto!
Modellen er super, blikket og dybdeskarpheten med!
Alltid spennede men ikke alltid like bra med nedsatte farger. Her har du tynet det helt ut der det blå på øynene og det røde fra leppene nesten er usynlig men likevel er der.
Likte det!

"hodeplagget" eller det du/dere har brukt her, virker noe unaturlig men visuelt bra. Bedre her enn fargebildet.

Kunne faktisk hatt en beskjæring både oppe og til venstre her. Dermed får du bort det "skarpe" oppe til hø. samt slørets noe "unaturlige vesen..hvis du forstår!?

Likte det selvfølgelig!:)

Mvh Svend


Kjetil H.
Her er vel det meste sagt, har ikke så mye mer å tilføye... følte bare at jeg måtte stille meg i køen for positiv kritikk når du serverer et så for meg perfekt resultat.

Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu