Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd E. k.
Et flott fortellende bilde. Her kan en sitte og se utover havnen på folket og båtene samtidig som en logrer stemningen på seg selv med å se sitt eget speilbilde i glasset. Smart Tove!!

ha en fin fotouke med din kreativitet!!

Mvh

Odd E.
Håvard F.
Et bilde som man må studere, og oppdage.
Siluetten og speilbildet er nødvendig for at bildet skulle fungere.. og det viste du. Her antyder man en som kanskje sitter i rullestol?! Mulig jeg ser feil, men jeg får slike tanker. Han ser ut på godværet... er "lenket" fast inne. Ingen hjelpere kommer i dag. Mørkt og dystert inne. Et bilde som formidler mye.
Veldig bra bilde Tove.
mvh
Håvard
Hans-Jørgen H.
Ja, enig med Håvard...
Et bilde man bør studere ei stund da det forteller en historie.
Ser og en yngre mann i rullestol som lengter ut til lyset og "friheten". Kanskje utsatt for en tragisk ulykke. Minnene strømmer på....
Sterke kontraster mellom det mørke rom og dagslyset der ute. Kan kanskje overføres på det mørke, bitterheten og resignasjon han kjenner inni seg.
Bare tanker jeg får...
Symbolikk og i speibildet.
Sterkt formidla Tove!
Tyrin.
Tove H.
Tusen takk for at dere tok dere tid til å kommentere.
Ut fra det dere ser/tenker til bildet, kan jeg lese at budskapet i bildet har kommet fram . Den store negative flaten uten detaljer er en del av historien.
Hilsen Tove
Yngve Sem P.
Er ganske enig med de andre her, men føler at ensomheten/lengselen ville hatt en sterkere effekt i et større utsnitt. En "mindre" person, større tom flate (hvis det var mulig). Større avstand til motivet, simpelthen.
Komposisjonen synes jeg i utgangspunktet er god for stemningsønsket. Liker ikke at stolen er kuttet når budskapet er så klart, og følelsen så tydelig.

Speilingen styrker inntrykket, og du ville kanskje mistet noe av den hvis du tok noen steg bakover, men vinkelen på det vinduet ville vel latt seg justere ? Alt i alt; du lykkes hos meg med formidlingen, men du er ikke helt i mål.:)
Avsluttet .
Har ikke noe konstruktivt å tilføye av betydning her jeg, men vil allikevel henge meg på det positive og si at du har lykkes godt med denne "historien" din. Tydelig og bra kombinasjon av innhold og komposisjon.
vh kjellh
Fred S.
stoff til litt fabuleringer her, ja, men jeg tror jeg velger en annen innfallsvinkel enn resten: jeg ser en Bergens lokale narsissister som sitter og nyter synet av seg selv, ogg opptatt av seg selv som han er lar han livet utenfor gå sin skeive gang uten at han bryr seg det døyt....
Visuelt ikke så spennende , synes jeg, litt for mørkt, noen skeive linjer, og jeg ville ha strammet inn med å fjerne mye av det mørke feltet til venstre.

vh fred

Tove H.
Tusen takk for flere tilbakemeldinger - glad for dem. Vanligvis holder det vel ikke å ha så stor mørk negativ flate uten detaljer, men her tok jeg sjansen pga historien jeg ville fortelle. Det blir et helt annet bilde om det lysnes, da forsvinner noe av undringen.
Interessant å høre hvordan dere tenker til bildet. Litt humor er ikke av veien, Fred, - men bildet er tatt i Risør - om det er en narsisist, vet jeg ikke, men det kan jo tenkes...:-)

Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu