Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kristin O.
Delikat bilde Ivan. Liker komposisjon, utsnitt og farvevalg. Godt fokus og blendervalg også. Det eneste jeg reagerer på med bildet er at de to nederste hjørnene er litt vel mørke. Bakgrunnen er litt urolig, og trekker fokus litt bakover, men det gir også liv til bildet.
anders s.
synes at dette ble et interesant bilde
av en eller annen grunn, så tenkte jeg litt oljekatastrofe pga den sorte fjæra
kun en fjær,men ingenting liv
liker godt valg av dybdeskarphet her
mulig høyre kant blir litt vel mørk
savner litt detaljer i det mørke
uansett er dette bare flisespikking,da det er den visuelle helheten som teller
komposisjonen synes jeg at fungerer meget bra her,der fjæra er "plassert" helt "perfekt" med tanke på harmon i i bildet
liker bildet godt,men i lengda så blir det kanskje ikke så spennende
mulig at det motivmessigt kunne ha inneholdt flere elementer
mvh anders
Thomas R.
Fjæra på sanden virker fløyelslett og krasjer litt med den litt for harde bakgrunnen. Det er etter min mening for mange forstyrrende elementer bak til at dette fungerer beroligende og det blir derfor en veldig kontrast mellom forgrunn og bakgrunn i mine øyne. Mulig det er det du ønsker å oppnå (en konflikt), men jeg er ikke sikker på at det er helt vellykket? Uansett småpen s/h.
Marius N.
Hei Ivan.
Liker bildet men syns også bakgrunnen blir for dominerende. Hva om du cropet ned til rett over den nederste mørke steinen? da ville du fått en diagonal som deler bilde i to like deler, kanskje det kan funke?
Uansett et fint bilde
mvh Marius
Ivan H.
Hei og takk for kritikk.

Kristin; når det gjelder vigneteringen i nede i hjørnene, var det meningen at de skulle være like mørke. Har nok bommet litt med etterbehandlingen der. Du synes bakgrunnen er urolig? Det synes jeg også og er meningen. Den skal oppleves urolig og truende.

Anders; Olje, tenkte jeg faktisk ikke på og synes tankene dine er interessante. Det er jo det man får når man legger ut bilder, andre sine oppfatninger som man ofte ikke har tenkt på selv. Uansett fint at du får noe ut av bildet.
Du savner litt detaljer i det mørke, ja, hvor? både steiner og fjæra? eller? Det er meningen at det skal være mørkt og jeg bryr meg ikke om det er gjenngrodd noen steder. Fjøra er ikke det på den skjermen jeg redigerer på. Steinene der ute kan nok være det.
Ut i fra min intensjon og tanker rundt bildet, synes jeg ikke det ville passet med flere elementer. Også usikker på hva det skulle vært.

Thomas; du sier at fjøra krasjer med den harde bakgrunnen. Ja, det er det jeg er ute etter. Bakgrunnen skal være litt kaotisk og truende mot den lille fjøra. Men så er det andres oppfattning. Hvis de ikke ser det jeg ser, eller får den følelsen, så har jeg kanskje feilet?
Det skal ikke føles beroligende, men truende.

Marius; du også synes bakgrunnen er for dominerende.. ut ifra hvilken tanke og følelse?
Kanskje et kutt kunne fungert ja, men det blir da et annet bilde, mer mot det sukkersøte. Ikke intensjonen her. Kjekt du likte bildet da, men får du samme følelse som meg?

..

En skjør fjær på stranden. Vil at stranden skal se myk ut, sammens med fjæra ønsker jeg at betrakteren skal få en skjør opplevelse.
Havet og vær truer. Det skal dominere. Det skal være kontrast her.
Så når dere tenker at bakgrunnen er for dominerende, så lurer jeg på hvilken måte.

Takk for tilbakemeldingene, svar gjerne på innlegget mitt. Tar også imot mer kritikk med takk.

Mvh
Ivan
Svend Wiig L.
Hei Ivan!

Gode delikate toner! Stor blender skaper en diffus bakgrunn og det fremtrer for meg som spennende og godt til miljøet til fjæra på sandstranden!
For meg virker det skarpe som det blikket festner til og dermed "dominerende!"

Eneaste jeg kunne tenkt meg her var en lys fjær...det ville i mine øyne bryte og balansere helheten hvis du forstår!

Spennende med liten dybdeskarphet, en ensom fjær i strandkanten og flotte toner i B&W er det jeg sitter igjen med!!

Flott!

Mvh Svend
Thomas R.
Hvis intensjonen var ett litt truende bilde har du isåfall lyktes ganske bra etter min mening, i og med at bildet spiller mye på konflikten mellom det skjøre/sarte mot det harde/kontrastfyllte.
Marius N.
Hei igjen, interessant å lese dine tanker rundt bildet. Enig at et så drastisk kutt som jeg foreslo ville endret bildet mye.
Bakrunnen er kanskje ikke så dominerende men syns det blir litt mye, spesielt det øverste mørke skylaget som blir litt tungt, men det er jo intensjonen din.



Ivan H.
Takk for kritikk, Svend.
Forstår tanken med lys fjær, men var ikke å oppdrive der og da:)

Kjekt at dere kom innom igjen Thomas og Marius, og kommenterte min kommentar. Akkuratt slik jeg ønsker at kritikken skal være.

Har mange tanker bak tittelen på denne serien (Offwhite). Håper at de skal etterhvert skal synes gjennom bildene jeg knytter til den.

Mvh
Ivan
Dag T.
Jeg tror egentlig ikke hvit fjær hadde vært noen bedring. Da hadde fjæren dominert mer og gitt landskapet mindre betydning.

Jeg liker tonene, særlig de mørke nyansene i bildet.
Ivar B.
Kontrastfylt i toner og formidling. Kontrasten mellom det skjøre og truende kommer fint fram. Jeg tror heller ikke lys fjør hadde hevet bildet, tror det hadde blitt litt for søtt om du skjønner.Fin lagdeling innover i bildet. Mvh Ivar.
Svend Wiig L.
....ok....jeg kan være litt enig...men noe antydning til noe hvitt...i fjøra/fjæra...kanskje!?
Ivan H.
Hei og takk for kritikk, Dag og Ivar.
Fint å få flere bekreftelser på at jeg er inne på noe her, og at bildet står seg fint slik som det er. For å være ærlig; kommer jeg ikke til å endre på noe her. Er førnøyd slik det fremstår.

Svend, takk for oppfølging. Mener du at det kan være mer hvitt på fjøra? Det er jo det nå.

Mvh
Ivan
Carsten S.
Ensom, etterlat, røff. Det sånn jeg ser dette bilde fordi det er laget og presentert som det er.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu