Bildet inngår i serien "Zoologisk"
Bildet inngår i albumet Zoologisk -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-31 10:43:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-08-31 10:43:55
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-08-31 10:44:20
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_419289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Avsluttet .

Ser du har du vært i det ville Afrika! Neida, dette er vel Zoo.
Viste ikke at det var lov til å legge ut så forskjellige bilder under et bilde.
Men du har fått mange gode utrykk, Ser på tiger bilde at det ble litt trangt i over øret.
Men det bilde jeg likte best uti fra min smak er v2, men alle var knall bra!.
Andreas Bøe F.

Jeg synes du ofte formidler et kunstnerisk uttrykk i bildene dine. Disse er ingen unntak. Liker at det er mye kontrast, og at bakgrunnene bærer preg av enten svært mørke eller lyse felter. For min del er orginalen noe mindre fengende enn de tre andre som jeg synes er helt knall. Tigeren blir litt midtstilt og "statisk" synes jeg. Versj 2 er helt knall, med et fengende uttrykk! Det samme med versj 3. Du er flink Håvard!
Håvard F.

Takk Jan Erik og Andreas.
Mulig Tigeren kom opp som V1 pga. at den imponerte meg mest. Tigrene er enorme!! Bildene er tatt i zoo ja. Allikevel utfordrende med tanke på best mulig lys og nærhet. I tillegg var det mye gitter etc forran.
mvh
Håvard
Knut Georg F.

V2 synes jeg er meget bra, og det samme V3, men synes det er litt lyst/utbrent på tauet. V1 synes jeg mangler kvaliteter som rettferdiggjør s/h, og delvis også v4 (selv om dyret stort sett er s/h). Flott serie av den fjerne familie.
Mvh Knut
Isidoros P.

Hei Håvard
Jeg ble med en gang begeistrett for V3 og V2.Det er utrykket som er nydelig i disse to og gjør dem unike.Særlig V3 er fantastisk ,,går rett inni i meg..
Kanon serie.
isidoros
Duy P.

Hei Håvard!
Her tenkt på en helg tur til Kristiansand (hvis dette var stedet). Nærhet, du sier det selv, tenkt på virkeligheten når du har enorme predatorer foran objektivet uff uff. Fine serie, går for V2 og V3.
mvh duy
elin a.

Flott serie av noen herlige dyr.
Tenker du har kost deg.
Liker best apen jeg da:)
elin
Mari Marte M.

Kjempe gode bilder i sort/hvitt! Du har jo fått så klare øyne på de, og jeg kan tenke meg det er begrenset med plass og muligheter for å ta bilder i en dyrepark. Godt gjort!!
Lisbeth S.

veldig fin serie. syntes du har fått frem litt personlighet på dyrene og spessielt på v2 og 3,Liker jeg best. fint i svhv.
mvh lisbeth
Ottar P.

Fin serie, men jeg setter en knapp på orginalen.

Veldig bra!
Jarle H.

En meget fin serie fra dyreverden dette Håvard.
Velfungerende bilder hver for seg også.
Liker spessielt komposisjonen og uttrykk. Synes du har greid å fange pesonligheten i bildene dine.

Mvh Jarle
Ann Kristin S.

Fin serie, men nå liker jeg som du vet katter best. Derfor blir det versjon 1 på meg. Flott at du - som Tyrin endelig har blitt kattefotografer også...... venter jeg lenge nok svømmer det over med katter på dotten....
Men du har tatt raskt steget fra katt til riktig stor katt.Flott i svart/hvitt. Ser godt stripemønsteret i pelsen. Skarpt og god komposisjon.Skulle du trenge en heldags kattestudie, må du bare ta en studietur hit..... har da striper Gullivern min også og er minst like morderisk...

Mvh Ann Kristin
Tove H.

Bra serie der v2 er min favoritt...blikket er fantastisk.
Hilsen Tove
Kristin E.

Veldig fin serie Håvard! Gode komposisjoner og vellykket etterbehandling. Min favoritt er V3 :-) Jeg synes ikke V4 passer så godt sammen med de andre.
-Kristin
Thore L.

Fin serie med dyreportretter, Håvard. Holder en knapp på versjon 2, synes denne ble veldig bra med den høye kontrasten du har valgt. Bra!
Thore
Hans-Jørgen H.

Hallo Håvard!
Huttetu..skulle du ha sett slikt.
Ingen tvil om at han der nistirrende bamsemumsen på V2 må være broren til ham som skremte vettet av meg oppi eventyrskogen i går. Forsiktig øppna jag fotoluka og der ston....Ble så redd at jeg krøp under benken og hallusinerte og kaldsvetta...
Var nok gildt for unga å komme i zoon ja.
Fin serie i sv/hvitt der jeg helst ville hatt the tiger som veggpryd.
Gute kvellen fra Tyrin.
Stig H.

Supert bilde Håvard, av et nydeligt dyr. Likte også den flotte øyekontakten mellom Tiger og fotograf. likte også meget godt V4, det av Sebraen, flotte bilder:-)

Stig:-)
Martin Løvbakk I.

Veldig flotte bilder. Likte bildet av lemuren og siamangen best, men også tigerbildet ble veldig bra. Hvor er bildene tatt?
Børth Aadne S.

Flotte kjæledyrbilder ;o) Synes bildene ble riktig så bra selv i s/h. Kjempefine utsnitt du har valgt. Lyset var også bra (som vanlig). Vet ikke hvilket av dine dyr jeg likte best - kanskje v2. Hvor har du vært på tur?

Mvh
Børth Aadne
Ole Arne S.

Hehe..her falt jeg virkelig for V2, for et utrykk og meget god koposisjon, flott i s/h..
Orginalen er også mektig, er kansje litt enig med de som nevner litt mye midtstilling og litt manglende luft over og foran Tigeren..
Ellers synes jeg bildet fenger med et vakkert lys inn på den..
V3 og V4 knall fine, gode komposisjoner og fine positurer på dyra...
Flott Håvard...

mvh Ole Arne
Jane B.

Flott serie! Liker i grunn alle fire bildene veldig godt, men versjon 2 synes jeg nok var best. Stilig uttrykk du har fanget der. Kattedyret en god nr to for meg. :-)

Jane
Håvard F.

Tusen takk. Bildene er tatt i dyreparken Kristiansand.
mvh
Håvard
Avsluttet .

Igjen legger du ut flere bilder, som ingenting har med hovedversjonen å gjøre.
Vet ikke om det er så klokt av deg. Betrakter blir litt forvirret, og å sitte å mene noe om hvert enkelt bilde blir for mye forlangt.
Derfor holder jeg meg til hovedversjonen, og mener at det er et utmerket bilde. Særdeles god skarphet, og god utnyttelse av et godt lys, slik at du kan mørkne det som du har gjort og sitter igjen med et meget brukbart resultat.
De andre versjonene forvirrer.
mvh arild
Håvard F.

Takk Arild. Skjerpings....
mvh
Håvard
Tommy S.

Oj!!
Se her ja!
Flott og farlig nært portrett av tigern.
Fin vinkel på hodet, og flott blikk.

Må si at jeg likte veldig godt v2 og 3 også. Her er det i hvert fall ingenting å si på blikkontakten.
I tillegg får du fram en spesiell personlighet i de bildene. Flotte og uttryksfulle bilder.

Tommy S
Aina s.

Veldig god sh og nydelig lys på tigeren. V2 og V3 er også gode bilder, men etter å ha sett tigeren savner jeg mer lys på dem også. Veldig god etterbehandling på sebraen - der du får frem det sort-hvite i striper og gress. En fin serie hvor jeg synes V1 og V4 har noe ekstra over seg.

Mvh Aina
Anne-Lise S.

Absolutt best lys i eneren, som bidrar til å gjøre bildet sammen med valgte kontrast. Ellers er det fireren som er mest spenstig hva kompet gjelder. V2 og v3 blir liksom mer etter boka. Flotte alle, på hver sin måte, men to av dem har det lille ekstra, som nevnt. Mye flott i Kr.sand!! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu